Cikolatalikek deleted77 bilmem benim postumda olduğun için benden izin alacaksın tabiki de. İşine gelmiyorsa sana ana sayfaya güle güle 🤚
Deleted5 Durun kavga etmeyin ben anlatırım iki kadın birbirleri ile hoşlanmış birbirlerine resim atmış sonra diğeri sıkılınca diğerini ifşa etmişti post silindi
Tubi Deleted5 Simdi gördüm muhabbeti heralde gamze atmış kendi resimlerini,hanim arkadasta engellemis sonra 😁
Kimsemkimimyaw Sonra peridedekiler aşmıs coşmuş diycekler puhh sizde adımız çıkmış ti zaten 9a artk hic inmez 8 e😂😂😂
yasemintrkyy Cikolatalikek aynen canım bunun yalakları da cok avukatligini yapiyorlar burayı mesken etmişler kendilerine işşizler 😂😂😂
deleted77 Benece tanımadıklarını kıskanmak saçma yargılamak ve yalak demek insanı yüceltmek hadsizleştirir biz yalan hayal dünyalarda değiliz çok şükür 🙏🏻 Kimse ile bir alıp veremediğim yok olamazda pek önemsemem canım salla 👋😂
yasemintrkyy deleted77 dun bir posta yorum yaptım lincleyici cevapta bulunmuşsun. Sen kimsin seni takip ediyormuşum hayırdır @Cikolatalikek ağzının payını verdi otur sus boş yapma.