Kızlar agza almak nasil birsey merak ediyorum. Ama eşim istemiyo huylaniyorum diyo burda eslerin cook memnun oldugunu okudum ama nisanlilik zamani bir kez denedim huylandi birden cekmisti ogun bu gündür merakdan catliyacam acaba yapmalimiyim nasil ikna edebilirim
Oral
Gamzexxx bence dişin falan değmiştir yoksa istemeyecek erkek yok ikna edecek durum yok tam yükseldiğiniz sırada diz çök önünde yap veya tv izlerken falan oyna orasıyla bi anda ağzına al sonra 😅
KirmiziOjeli benim sınırım yok ama rsim boyle seylere hic acik degil çok sıradan iliskiyi bu grce benim istemem bile ona vaav dedirtiyo cildiriyo yani kucucuk seye seviniyo ama bu tarz seyler pek sevmio galiba
Kiyamiyom ssna deyip duruyo o ne demek yaaaa
Rouge bu yoruma niye güldüm ki 😂😂
Gamzexxx ikna etme ona fikrini sorma benim eşim çok mutlu olur ama her ilişkimizde de yaptırmaz ben adetken çok yaparım onun dışında birbirimize söylemeyiz yapıyım mı yada yap diye 💁🏻♀️ Geçen akşam böyle bi elektriklenme oldu aramız da bebeğim uyanık diye öyle dokunduk birbirimize öptük flan geçtik ben bebeğimizi uyuttum beşiğine koydum döndüm eşim telefonda biriyle konuşuyor adama arabasını satacak onu anlatıyor bi anda oturdum yanına eşofmanın üzerinden okşadım sonra çıkarıp aldım ağzıma telefonu kapatmaya çalıştı adam lafa tuttu abi bizim çocuğa bakmam lazım dedi kapattı sonrası malum 😍 eşim çok hoşuna gittiğini söyledi o anın 💁🏻♀️
Gamzexxx öyle düşünse duş alır yada orayı yıkar canım
bisadekahve ofbeee bende adetim ve libodom coook yuksk buna cesaretm yok
Gamzexxx dişini değdirme dişin değince canı acır ondan da istemez
bisadekahve bi cesaret gelsin yaparim ins
bisadekahve 😂😂🤗
Gamzexxx canım ben istemiyorum eşim de istemiyor her ne kadar kendi bedeni de olsa dudağa orası yakışmaz diyor benim erkeğim 👸👸💕💕
yasemintrkyy aynen bnmde
Gamzexxx benim fikrimi sorarsan bence zorlama aksine sana değer verdiğini anlamalısın burdan. Benim kedilerim var onlar birbirinin orasını yalar koklar yani biz insanlar hayvan degiliz ki hayvansal şeylere kendimizi layık görelim. Ve bir kadın için en gurur onur düşürücü şey bence eşimin bana hayalarını yalatmasıdır. Şahsi düşüncem bu yöndedir.
yasemintrkyy bakın kim gelmiş yeni hesabıyla 🤣🤣 @deleted77 @Nietzsche