kedicikkk Kimsemkimimyaw kız eşim yorgun argın geliyo iftarı açıp çayını içer içmez uyuyo bir saat sonra uyanırım kahvemizi içeriz diyo sahurda zor kaldırıyorum 😂😂 böyle giderse ramazanda adam unutur beni 😂
Thinky kedicikkk valla senede toplasan 10 kez birlikte olmuyoruzdur 🤷♀️ kocam isteksiz, istediği vakitte sadece kendi işini halleder 5 dk da döner uyur hal böyle olunca bende yanaşmıyorum hiç o da yanaşmıyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz 🤷♀️
kedicikkk Kimsemkimimyaw valla ramazandan önce hasta oluyordum adetim bitti ama 10 gündür dokunmadı daha böyle giderse rekor kırar 2gğnde bir tepemde dikilen adamdı 😂😂
Kimsemkimimyaw kedicikkk kotu olmus ama bi sure sonrada yapmaya yapmaya insan istemiyor olabilit yani😂siz kapatin kepenkleri biz zaten aşırı duskundegiliz elimizdekide gitmesin 🤣😂😂
Tugceclk7 🙄 iftar sahur arasi olabiliyo 😄 fırsat bulamiyoruz bebekden mecbur bulunan firsat değerlendiriliyor 😄
kedicikkk deleted77 canım işleri çok yoğun bu aralar yemeğini yiyo bi bardak çay içer içmez mır oluyo dğn yanaşım dedim ben odaya gidip gelene kadar uymuştu yavrum uyandırdım uyanmadı 😂😂
Arastimacinadin15 Thinky sizin istekleriniz ne olacak ihtiyacınız ne olacak acık acık dile getirmiyor musunuz
DolunaydaKurtKadinaDonustum kedicikkk Iftar yemegini yer cay kahve icilir. Cocuklar 10 bucukta coktan uyumus olur. Yarim saat 1 saat ya oturur ya oturmayiz sonra hoooppp yataga sahura kadar is gorulur duslar alinir. Oldu bitti. 1 ay kapali olmaz.fazla boslamayin kocalari hanimlaarrr 🤣
kedicikkk DolunaydaKurtKadinaDonustum kız ben boşlamıyorum yanına sırnaşıyorum ediyorum ama yorgunluktan pipisi bile kalkmıyo normalde uyurken ellediğimde kalkıyordu şimdi tık yok 😂
DolunaydaKurtKadinaDonustum kedicikkk Gir yorganin altindan al agzina ansizin noldugunu sasirsin bak nasil geliyo sana yana yana🔥🔥🔥😉😉
Thinky Arastimacinadin15 getiriyorum canım bu yüzden kaç kez kavga ettim hatırlamıyorum bile 🤷♀️ saldım artık diyordum burdan son bi gaz aldım hanımlardan reglim bitsin yine ben yanaşıp denicem ben yönlendircem geceyi bakalım 🤷♀️