Merhaba bayanlar ben burda yeniyim.yeni evli sayilirim gorumcem bekar kendisi resim ogretmeni esimden 2 yas kucuk yegenini gorme bahanesiyle surekli bize geliyor esimin yaninda adet gunlerinden bahsediyo ornek cumle olarak ay cok agrim var cok kanamam var abim bana agri kesici alsa falan diye konusuyor mesela iste sence popom buyukmu abi falan diyor hic utanmiyor ben daha ne kadar ileri gidebilir diye susuyorum ve en son gelmesinde ev cok sicak diye abisinin yaninda don ve sutyenle kaldi sutyen cok acitti falan dedi cikaracakti dur napiyosun dedim tersledim esime su kardesine bisey soyle bir daha onu evime sokmam sapikmi o dedim biz kardesiz nolcak diyor beni linclemeyin ama ben kardesi oldugundan supheliyim
Kocamin yaninda soyunan gorumce
Burcin8080 ohaaa çüs yuhhh
Burcin8080 neeeeeee???
bende olsam süphe duyardım kardesiz mi bazen ben annemden bile çekiniyorum kücük bisey anlamayan kardesimin yanında bile giyinemem bu nasıl bir sey sütyeni cıkarmak mı hayret içindeyim kusura bakma büyük sıkıntıları var eşinin de kardeşinin de normal degiller
Rouge bencede ben boyle bisey gormedim
Gercrkten ne okudum ben boyle ya. Boyle sacmalık olabilir mi??
- Düzenlendi
Burcin8080 hayır eşin de normal karşılıyor yani kafamda deli seyler dönüyo suan
Şaka mı bu
- Düzenlendi
Burcin8080 iç çamaşırlı kalması saçma 🤔 hadi denizde olsa giysin bikini doğal karşılarım ama evde bunları yapması anormal aklından sorunumu varki acaba 🤷♀️ Bence bunu burda değide görümcenize açık açık söyleseniz rahatsız olduğunuzu dile getirseniz normal karşılamadığınızı falan anlatarak eşinizede aynı şekilde 🙏🏻
Rouge ya aslinda esim sinirleniyo kizin kafada var gibi benim ona bulasmamdan korkuyo sanirim
Burcin8080 her geçen gün daha ne kadar şaşıracağım acaba?
deleted77 soyluycem ama ben tutar tutar sonra birden patlarim o zaman cok kotu olur iste biraz daha bekliyorum acikcasi ne gorucem diye
Burcin8080 tutuyorsanız burda niye yazdınızki 🙄 açıkça dile getirmezseniz sonuca ulaşamazsınız
Burcin8080 Ben ne okudum🥺 bu gerçek mi? Normal değil tabiki benimde kardeslerim var ama kimse kimsenin yaninda soyunmuyor edep yahu diyorum kocan degil sen uyar hiç utanmasi yok mu..
Burcin8080 3 yaşındda çocuk değil yani 3 yaşında ki çocuk bile yapmaz onun yaptığını çom terbiyesizlik yaptığı çok yanlış
Burcin8080 tovbeeeeeehg yaaa şaka gibi ama gercek🙄
Burcin8080 abi kardeş normal değiller bence
Burcin8080 sen bulasırsan utanır belki abisinden çekinmediği ortada sen yapabilirsin bence
Burcin8080 umarım ensest dönmüyordur bu ne ya
Burcin8080 eşim tek abi 5 tane görümcem var şeytanın yeryüzündeki elçileri hatta birini dövüp karakolluk olduğum bile var aynı binamda aşağda oturuyor ikisi diğerleri evli asla evime bile sokmuyorum kaldıki bu anlattıkların yuh yani
Cemrerana kız dünyanın tüm görümcelerini sen toplamışsın bize kalmamış 🤪