Benece Hanımlar görümce olmak ne kadar zor ya , gelinimize canım bunu böyle yapalımmı dediğim zaman hemen görümce oluyoruz , veya canım bunu şöyle yap dediğimiz zaman bile çevredeki gelinlerden işte görümce değişmisiniz gibi laflar duyuyoruz
Rouge Benece valla 2 yengem var ben hic karışmıyorum sorarsa söylerim şunu şöyle yap bunu böyle yap diye yoksa hic.. hele aile abimle ilgili seyler falan asla merak bile etmem kendi hayatları .arkadası gibi oluyorum onlara aramız da iyidir kimsenin bana laf ettigini görmedim😊
Dolunayy Benece Benim de iki erkek kardeşim var henüz evlenmediler ama görümcelik yapacağımı hiç sanmıyorum ,özellikle ben kız tarafını tutarım gelin olarak değil kardeş olarak görürüm. Siz güzellikle söylüyorsanız yaklaşımları yanlış tabii niye öyle hissetmiş olabilirler yanlış düşündüklerini izah edebilirsiniz
Olivetti Benece en iyisi ve hayırlısı şunu şöyle yapalım mı böyle yapalım mı diye sormamak . Yani hiç karışmamak. Bende görümce olcam abimin sevgilisi var nişanlanacaklar . Kız bana bişey soruyor her sorduğuna iyi güzel diyorum şimdiden bilenmesin diye 🤪 abim kızın yanında bana sarılıyor kızın hemen gözleri büyüyor 😂 ne bileyim görümce olmakta zor gelin olmakta zor . Her iki tarafta ne kadar iyi olursa olsun birbirlerine batıyor galiba özellikle görümceler batıyor gibime geldi o göz büyümesini görünce 😂
Sudamlasi Benece bi gelin ben deyilim tabiki sana kasitli birseyde soylemedim gelinsen gorumcen varsa ordan empati yapabilirsin :)
Rouge Sudamlasi yok kız niye öyle davranıyım hic abimi görmemiş gibi 😂kaç yıl bizleydiler şimdi eşinin olsun🤪😂🤷🏻♀️
Heysenpapyonlu Olivetti ben de abin sana sarıldığında neden gözleri büyüyor ki kardeşisin sonuç ta ne güzel mutlu olması gerekirken gözleri büyütmüş bana saçma gelir 👍
Deleted5 Benece e evlenmiş kadın o ne yapacağını bilmiyormu da yönlendirme yapıyorsun karışma olsun bitsin iki tane de benim başımda görümce sana benden gelin tavsiyesi bırak ne hali varsa görsün karışma raat birahh
deleted77 Benece görümce değilim görümcemde yok lakin sizin fikirleriniz doğrultusunda hareket etmek zorunda değilki onunda fikirleri düşünceleri kararları vardır eşi ile bir aile olmuş zaten 🙏🏻 gereksiz olmuş bu
Arastimacinadin15 Benece Herkes aynı değil sonuçta anlaşanıda var anlaşamadığı da. İlk evlendiğimizde değil gibi kıskançtı görümcem aşkım canım dese bile bozulurdu görsen sanki kuma gibi şimdi evlendi biraz azaldı ama hala kıskanç niye anlamiyor o abisi sevgilisi değil. Sözde kendinin dediğine göre çok iyi bir görümce sanki ben aptalım hiç bir şeyi görmüyorum. Anlamıyorum neden yani hiç mutlu olmamı birşeyler sahibi olmamızı istemiyor sonuçta abisinin de hayatı amaaaan yazsam bitmez. İyi görümceler de var da bize nasip olmadı
Zynp00 Benece ben görümce yim ama 13 senelik yengem ile 1 kere bile tsrtışmdkm hatta ben değil annem diğer kız kardeşlerim bile tartışmaz annem yeni evliyken çok çekmiş kaynana dan o yüzden yeminli asla gelinlere karışmam diye gerçekten de öyle yaptı 13 senelik ve 3 senelik 2 gelin imiz var şükür ne biz kızlar ne de annem asla karışmaz
Arastimacinadin15 Zynp00 helal olsun annenize maalesef ki anneniz gibi insanlar çokaz. Çok duydym gördüm ben şu kadar çocuk doğurdum daha seninki ney ben neler çektim böyleydi şöyleydi kendi çektikleri acıları çektirmek istiyorlar ne yazık ki
Alminya9 Ben görümce değil ablayım gerçektende hiç gorumcelik yapmadım yapmamda oda görümce demez ablam der yemeğine kadar yapar veririm bazen ha ama benim bi görümce var Allah düşmanıma vermesin görümce tabirini sonuna kadar hak ediyor 😆
Zynp00 Arastimacinadin15 ay annem gibi kanama zordur demeli yengemle helal süt emmişler diyoruz hep inan sabah kahvaltıyı biz hazırlárdık yeng abim uyur annem git kapıya vur gelsinler kahvaltıya derdi biz utanırdı anne gitmesek ayıp diye bulaşık varsa mutfakta annem yıkar geline söylememek için bizden üstün tutar yani şükür ki öyle Allah ağız tatlarınj bozmasın
saripapatya Benece bende görümceyim ama yengeme abimden daha yakinimdir hergün konuşuruz ederiz abime 40 yilda bi yazarim işim düsünce ama yengemle siki fikiyiz gidip geliriz birbirimize cok. Ama kendi görümcem bana soguk sadece cocuk napio diye yazar eder o yüzden pek seviyorum diyemem yani gelinlerin işi daha zor bence
delibirii Benece valla bende görümceyim ama hiç bir zorluğunu görmedim şahsen😂 çünkü herkesin kendi hayatı her ne kadar samimide olsan anlaşsan da birşey konusunda karıştığın zaman yanlış anlaşılabiliyor. İlk zamanlarda yalan yok abimi biraz kıskanırdım ama yengemde hep abimle benim aramdaki bağı çok güzel bulduğu için hiç bir zaman karışmadı. Şuan bende öyleyim hatta yeri geliyor abimi kötülüyorum ikimizde gülüp geçiyoruz. Bence olay tamamen onların hayatlarına karışmamaya bağlı, fikrimi bile belirtmiyorum bazen o bişeyi beğendiyse güzel diyip geöiyorum beğenmesem bile