Merhaba kızlar , çok doluyum içimi dökmek istiyorum:((( kocamla çok severek evlendik hala beni çok sevdiğini söyler seks hayatımız çok iyi ama aksadı(( bir dediğimi iki etmez dışarı çıkmayı para harcamayı oyun oynamayın çok sever hep bana ben özgürlük seviyorum der tamam sorun yokta bari eve geldikten sonra benimle ilgilen diyorum o da yok kendimi bağımlı gibi his ediyorum kendine güvenen güçlü kadınım öyle de olmak istiyorum ama bir yere kadar yani her kadın sevildiğini bilmek ister çok kalbim kırılıyor kendimi değersiz his ediyorum güzel ve bakımlıyım da sorun onda biliyorum sizce nasıl davranmalıyım lütfen bu bakın(( bu arada neden bu kadar sevgi ihtiyacı duyuyorum diye de kendime kızıyorum keşke tüm ihtiyacımı kendim karşılasam ama olmuyor işte
Kocamın ilgisizliği
- Düzenlendi
Birtanem kocami okudum bir an 😏 sende aslan burcu musun bu arada bende senin gibiyim ama duzelemiyorum bisekilde hep ayni konudan tartisiyoruz
- Düzenlendi
Birtanem özgürlük sevebilir dısarı cıkmayı seviyo madem birlikte cıkın Özgürlüğü kısıtlanmaz hem birlikte vakit geçirdikçe sen de mutlu olursun sevdigi seyleri yapmayı teklif et gitmeyi sevdigi yerleri vs yok diyemesin..güclü oldugunu söylemişsin ne güzel her kadın öyle olmalı ama bunun tamamını erkege gostermemek lazım 😂yeri geldiginde belli et onun sevgisine ihtiyacın oldugunu benle ilgilen diye sözle söyleme bazen ben biseyi bilsem bile bakıyorum o heyecanlı anlatıyo bilmedigimi sanıyo soru soruyorum hemen bana kitleniyo ilgileniyo yada hep sen cok hassas narinsin diye seviyo nazik davranıyo bana ama bilmiyor ki içimde neler var ben neler atlattım göstermiyorum😂oyun oynadığında soruyorum oyunla ilgili bende deniyim diyorum ilgisini cekiyorum bazen yüzünü seviyorum tepki verip ilgilenmek durumunda kalana kadar yani böyle olmakta fayda var yeri gelincede gücünü aklını goster
Delihatunnn hayır boğayım canım ben
Birtanem aslan lar dunyanin merkezinde olmak isterler de o yuzden sordum ben oyleyim
Birtanem empati yaptırın ilgi bekliyorsanız alan yaratın şöyleki eşim beni üzecek bişey yapıyorsa bende aynısını yaparak karşılığını misliyle veriyorum ki asla öyle bi eşim yok nereye gitse benimle gider arkadaşlarıylada istediğin zaman çıkabilir keza bende öyle aramızda şuraya gitme bunu yapma gibi mobbingler yok ama her ne olursa olsun evde bir arada isek benmle ve oğlumla kaliteli zaman geçirir / geçirmek zorunda özgürlük seviyorsa evlenmeyecekti evlilik hapis değil fakat belli sorumlulukların benliğin bitip çokluğun başladığı bi dönemdir hele çocukta varsa sen ben değil biz oluruz artık bunun bilincine varmalı eşin soğuk davran unutma kaçan kovalanır ..
Cemrerana Şu kaçan kovalanır sözü bizde çok etkili ya adam resmen kovalamak istiyor ben ona yaklaşınca bi havalara giriyor soğuk olunca dibimden gitmiyor anlamadim gitti
Senenekimsem kaç o zaman sende 😘
Cemrerana ama sürekli oluncada sıkılıyorum adam zor seviyor resmen
Senenekimsem bi şekilde ayak uydurmak lazım yoksa mutsuzluk kaçınılmaz
Delihatunnn Aynı şekilde kocamı okudum bende aslan burcuyum benim eşimde arkadasin anlattığı gibi sizde oylesiniz yaşınız kaç acaba
esraaaaa18 ben 24 canim
Delihatunnn bende öyleyim gerçekten
- Düzenlendi
Pardondasanane oyleyiz ya kendimden biliyorum kotu de bir huy aslinda ama duzeltemiyorum sahsen ben kendimi ne kadar oz guvenliysem bi okadar da kiskanc ve herkes beni sevsin kafasindayim ozellikle esim baska kimseyle ilgilenmesin istiyorum annesinden bile kiskaniyorum yeri geliyor abartiyorum farkindayim ama duzelemiyorum sakin kalamiyorum isteyip elde edemeyecegim hic bir sey hic bir kimse yok allaha sukur ama oz guvenli oldugum kadar sevdiklerim baskasini sevecek korkusuda var bi o kadar da oz guvensiz hissediyorum nedendir bilmem