Sibelshn bende eşimle birlikte oynuyorum. Şöyle söyleyim 4 lü takım olarak giriyorsa eğer ve dil eşleşmesinden otomatik yanına 3 oyuncu daha geliyor eşin oynarken ve şöyle ki her 4lü grupta mutlaka kız oyuncu da denk geliyor sesli sohbette oluyor yazışarak sohbette oluyor oyun esnasında… Öyle yani bi kızla konulup oynayıp oyunu beğenip daha sonra aynı kızla yine oynayabilir son oynadığı kişilerden tekrar bulabilir ve arkadaş olarak ekleyebilir… Benim eşim başından kalkmadan oynuyordu bende bsşladım kimle nerde nası oynuyor izleyebiliyorum bile 😂🙃
Pubg bilgisi olan var mı
Benim eşim bağımlı resmen sabaha kadar oynuyor hafta sonları şuan kendisi karantina yapacak birşeyi yok diye iyice sardı 😒 valla oradakilere yazışmalarda oluyo konuşmada oluyor . İlk başlarda bende oynuyordum eşimle yapamadm beceremedim pynayi diye çıktım bı akşam eşimin telefonu çaldı hadi oyuna diye 🤪 eşimin suratı mor tabii bende iyi kötü internetin anasını aglatirim kadını buldum eşini kayinpederini falan msj attım eşiniz oyuna grecegi zaman elalemin adamlarını cagracagina oturup çocuklarıyla ilgilensin diye kadının 4cocugu varmış ama full oyunda oyuna ne zaman girdi çıktı görebiliyorsunuz çünkü. O gün bugündür tekli girer oyuna kardeşi dışında .. dikkatli olun zaman gerçekten kötü benim eşim satın önde gideni zaten 🤭
Sibelshn bizde de tam tersi ben oynuyorum nişanlım oynamıyo ama arada sırada giriyorum ben çok fazla değil evet arkadaş ekleniyor ama benim birkaç arkadaşım var ekli onlar da çok yakın kız arkadaşlarım 😃
Sibelshn ah bu oyunlar varya insanı deli eder benim mal kocam beni benimle aldattı sildirdim ne kadar oyun varsa sende otur ögren pug oyununu benimkine sildirdim beceremedim diye ama dikkat et ögren takip edebılıyorsan et onu daha böyle büsürü oyun var yazısıp konusabıldıgı sen gözünü ayırma 😊
Sibelshn tanıdığım ablanın iki erkek oğlu oynuyormuş anne sende katıl demiş abla diyor her türlü insan eklenmiş kadın erkek demiyor küfür ederek oynuyorlar diyor çocuklara oynamıyorun diyorum birakmiyorlar diyor. Şahsen eşim oynayıp da kadın sesi gelirse o an oyuna nokta eşime güveniyorum ama yinede ne ne olur ne olmaz
- Düzenlendi
Sibelshn evet oluyor en çok aldatmada o oyunda oluyor yakınlarımdan biliyorum ki zamanında bende oynuyordum neler neler dönüyor tabi eşiniz nasıl biri bilmem herkes yapacak diye bişey yok fakat kimlerle oynadığını takip etmeniz yararınıza olur hiç yapmaz dediğim insanlar orada neler yaptı şüphelenmişsiniz sanki o yüzden diyorum. Güzel oyundu çocuktan sonra bıraktım 😅
KirmiziOjeli evet arkadaşı öyle kızla numara alıp da görüntülü konuştuğunu duyunca huylandım bende
Sibelshn ya benim eşim gün içinde çok yoğun çalışıyor anca eve gelince oynar oda benim yanımda hoparlör açık olur bide sadece kendi iş arkadaşları yiğenleri falan onlarla girer oyuna tabi bi oyunda 100 kişi oluyor yani illaki içinde kızlarda oluyor yabancı arada sesleri gelir ama hiç onlara yönelik konuşma yapmazlar sadece kendi aralarında şuraya git nerdesin ayılt beni falan benim o konuda eşime güvenim sonsuz 😊
Sibelshn Canım bende bilmiyordum senin gibi sonra bir gün farkettim ki kızlar rastgele geliypr oyuna birde arkadaşı vardı eşimin oda lobiye yani kendi alanına kız alıp sohbet ediyordu eşimde şahit oluyordu ama hiç konuşmuyordu bende pat diye girdim birgün bağırdım cağırdım o gün bugündür kızlarla oynamıyor eşim cocuk kız alınca cıkıyor hemen bu arada canım oyunu 4 kişi oynasalar bile global diye bir tuş var ona tıklarsa herkesin sesini duyabilir ben sana söyliyim sende eşin oynarken sesleri dinle anlıyormuş gibi bak gözün üstünde olsun sinirli falan bak ne duyduysanda sor neyin ne olduğınu yani gecende bayrak sallama bölümü var kadının biri numara atmış eskort arıyorsanız benim numaram arayın falan diye 😡😡 sen düşün