Cemrerana deleted77 bende aslında fincana bakmam pek öyle hislerimi söylerim aman zaman geçiriyoruz işte 😅
deleted77 Tosariktospa @Cemrerana ay hiç o toplara girme bayağı bir saçmalık değişik pskolojik şeyler en sonu artık asosyalite 🤣
Niihan Cemrerana Kim tarafından ? valla ben yalan söylemedim😂 ya lütfen bana özelden yaz bak uyuyamam şimdi
Canimcim Cemrerana 🤣 ay benim kaynanam bana cok cektirdi esimin ve benim hakkimi yediler birgun ozur diliyip pisman olurlar mi en cok onu merak ediyorum
Rouge Cemrerana zorlaaa söyletiyorlar 😂ama geri dönenleri de tahmn ettigimiz oluyo 😂benimki tahmin ya öyle büyük hislerim yok
Deleted5 Cemrerana bende ki anormallik de tam tersi ya 🥺 içime doğan bişey kesin budur dediğim ne varsa hep yanilirm ya bı insanın hiç mi düşündüğü yerini bulmaz 😂
gollum Cemrerana Kalp gözün falan mı açık acaba? Benim bir teyzem var biraz değişik bir kadın. O da ne düşünse,rüyasında ne görse çıkıyor. Açıkçası pek muhabbetim yok teyzemle çünkü enerjimi alıyor resmen.
Cemrerana gollum banada öyle diyolar ya seninle çok uzun konuşunca ağırlık çöküyor diyolar 🙄 ama eşimde tam tersi çok eğlencelisin sabaha kadar konuşuruz diyor anlamadım sanırım kocam ruh eşim 🤣
gollum Cemrerana Gnoxis diye bir site var,bir aralar orda takilirdim. Oraya bak güzel eğitici yazılar var. Bu işle ugrasan moderatörler var onlar yardımcı olurlar sana. Bu arada bende fal istiyorum senden 🙃🥰
gollum Cemrerana Birbirinizi iyi bulmuşsunuz o zaman 😂 eniştemle teyzemle boyleler,sanırım kadın işin sırrını çözmüş sevmediği insanların enerjisini vakumluyor 🤣🤣
Delihatunnn Cemrerana hayirli olsun yillardir bir musallatla yasiyorsun canim ama korkutmadiklarina gore zararli degil gibi duruyorlar