Kızlar napyosunuz hafta sonlarınız nasl geciyo eşlerinizle falan 😂sıkıcımı eğlenceli mi gergin mi😂
bizde hepsinden bir tutaamm🤣
Haftaa sonuuuğğğ🐒😂
Kimsemkimimyaw 5 dk kavga, 5 dk kahkaha falan oyle ortaya karisik yaşıyoruz 😂😂
Zehramelekk tatrsimada hep cocuk yuzunden bizde 😅 biraz sen bak biraz ben jdjdjd
Kimsemkimimyaw bugün eşim calışıyor, sadece pazar günleri tatil ona 😅 zaten evde oldugu zamanda hep ev işleriyle uğraşır. Tamir tadilat felan mutlaka bi iş bulur kendine 😂 bahçeye patates sogan ekmişti, aşağı inip onlarla ilgilenir, cok sever bahceyle uğraşmayı. Onun haricinde cocuklari alır parka götürür. Akşama kadar gelmezler. Bazen bende giderim onlarla, bazen evde kalıp rahat rahat temizlik yaparim 😂
Kimsemkimimyaw benm eşimin kendi işi olduğu için çalışıyor hergün ,bebemle yuvarlanıyoruz bizde😂
Kimsemkimimyaw benim eşim çalışıyor bu haftasonu çok yoğun o yüzden çalışma odasında hapis e arada uğruyorum yanına 😂
Nietzsche oh rahatca takil😂gerçi yoklukları da kotu bazen bi ise yaryolar aka neyse😂
deleted77 arada ekmek su ver derim ama oruç 😂
Kimsemkimimyaw geceyi beklesin 😂 kahvesizlik yoruyor bizi 😞
Kimsemkimimyaw sıkıntı yok ya güzel böyle . Of tam bebeğimle uyuduk mis gibi ,kaynanam aradı🙄uyandı çocuk ya ,aşırı agresifim şuan ,ne güzel uyuyorduk😏
Kimsemkimimyaw bizde aynen biraz kavga biraz trip sonra hiç bişey olmamış gibi birbirimizle uğraşmaca şimdide oğluşu aldı hava güzel diye dışarı çıkardı bende temizliğimi yaptım accıkda sülendim forumda takılım didim 😂
Nietzsche kız uyurken net sesi kıs titreşimi kapat kendini uykuya bırak bu çok etkili 🙊
Kimsemkimimyaw biz dün gece kavga ettik evli olmadığımız için anca telefondan arıyo iyiki aynı evde degiliz yoksa suan dayanamaz barışmıştım hele biraz daha arasın acıcam
Nietzsche haber et ben uyuyorum rahatsız etmeyin diye en favori olayımdır 😂
Rouge ah bekarlığıma götürdü bu mesaj beni bi mutlu oldum aklıma gelince kendim bu duygular bile güzel tabi küçük bir tartışma ve trip atmak sözkonusu ise 🤩
deleted77 cokmu tuketiyorsunuz bozde hic icmeyiz😬
Nietzsche ne diyormus bari onemli bisey mi😬 uykudan telefonla uyandrlmak bende mefret ederim butun gun sinirle gecer Artk😣
deleted77 yaa mutlu olmama sevindim🥰güzel duygular gerçekten büyük bi tartısma değil sadece azıcık pişman olsun😂
barıstığımız anda ki hisleri de cok seviyorum ben kavgadan sonra daha bi askla geliniyor ya sanki yok işte bidaha tartısmayalım özledim özür dilerim gibi seyler ama tabi yalan gene tartısıyoruz orası ayrı