Nacizanebiri Bugun eşimle pozitif olduğumuzu öğrendik. Bebeğimde öksürüyor. Ağlarken ciğerleri yorgun gibi ses çıkartıyor. Ne yapmam gerek bebeğim çok etkilenir m? Bu durumda olan var mı?
kopuklukahve Nacizanebiri canımm bugun bizde sabah covid olduğumuzu öğrendik. Bebeğim 65 günlük onda bi sıkıntı yok ama çocuk dr ile görüştüm ateşi olmadığı sürece ve nefesi tıkanmadığı sürece problem yok dedi. Emzirirken maske ve eldiven giyiyorum sonra hemen çöpe atıyorum. Senin bebişin kaç günlük veya aylık
Nietzsche Nacizanebiri geçmiş olsun. Ben 1 haftalık lohusayken yakalandım. İlaç kullanmadım ,sadece ateşim için 3 gün parol içtim. Bebeğimi maskeyle emzirip hemen yatağına koyuyordum. Evi de bol bol havalandırdım. Çok şükür bebeğimde olumsuz bir şey olmadı .
Nacizanebiri kopuklukahve 4aylık.tam doktorumuz da yok birisine başlamadan böbrek ve safra da taş çıktı çapada ona koştururken kaldı. Kime nasıl soracağım bilmiyorum
Rengarenk Çok geçmiş olsun, benim kız kardeşim de kovid ve üç aylık bebeği var, emzirmeye devam ediyor. Sen de önlemlerini alarak bebeğini emzirebilirsin. Ama tabi yine de doktora danışmakta fayda var.
Nacizanebiri Rengarenk maskeden başka önlem var mı? Bebeği nasıl şuan. Ona bir şey olur diye çok korkuyorum
Rengarenk Nacizanebiri maske ve temizlikten başka önlem yok malesef ama bebek gayet iyi ona bişey olmadı. Anne sütünün bebekleri koruduğuna inanıyorum ben. Sen de üzülme, ona bişey olmaz…
Nacizanebiri Nietzsche kucaktan inmiyor bizimkisi çok zorlanıyorum. Her yerim ağrıyor ağlıyor. Ona bşy olmasın dayanırım
Nietzsche Nacizanebiri hepsi geçer canım sen moralini yüksek tut ,Allahın izniyle bebişine bişey olmaz. Onlar bizden güçlüler. Ben sezaryen dikişimle öksürmemek için kendimi sıkıyordum görsen berbattım. Hiç hatrlamak ble istemiyorum. Ama geçiyo
kopuklukahve Nacizanebiri canım ben yenidoğan yoğun bakım sorumlu hemşiresiyim. Kafana takılan bir şey olursa sorabilrsin🌸 sen bol bol su tüket, c vitamini ve d vitamini takviyesi mutlaka al. Kendini çok kötü hissedersen parol içebilirsin günde 4 tablet içebilirsin 6 saatte bir kez olacak şekilde🙂 bebeğinde ateşini sık sık kontrol et yükselirse korkma ılık suya sok gün içinde ara sıra yüzünü yıka bebeğin. Eğer ateşi çıkarsa calpolun mor olanından 5 ml verebilirsin🙂 umarım kolay atlatırız. Benim içinde gerçekten şok oldu
HemsireAnne Nacizanebiri çocuklar çok etkilenmiyor görümcem ve eşi sağlıkçı çocuğu da oldu 8 aylık ayakta atlattı öksürüyordu Sadece oda normal zaten soğuk algınlığı gibi geçirdiler canım korkma
Nacizanebiri Rengarenk Rengarenk evet inşallah öyledir geçen haftalarda da grip gibi olmuştu bol bol emzirince geçmişti. Belki covidti. İnşallah hiçbir şey olmadan geçer..
Mirinda Ben yeni atlattım canım bebeğim 1 aylık ilaç tedavis zaten uygulamıyorlar doktorumda bebek için sadece bol bol emzir bağışıklığı güçlensin dedi. Çok ateşi olmadığı sürece korkulacak bir şey yok
Nacizanebiri kopuklukahve ah gerçekten mi şuan o kadar rahatladım ki anlatamam çok teşekkür ederim yüreğime su serpildi 🙏dediklerinizi uygulayacağım gerçekten tekrar çok teşekkür ederim 🙏