Delihatunnn deleted_4033 hayir li olsun bi kac saat en fazla bi kac gun icinde alirsin kucagina ama bebek mi alirsin baska bisey mi bilemedim deseydin 😂😂😂
deleted77 Rouge bana özelden yaZdı hemşireyim diye çok saf temiz bi kız aslında ama bilmeyince işte napsın 🙈 regl olmuş en son yazmıştı 😎
Rouge deleted77 evet öyleymiş bana da yazmıstı.telasını anlıyorum bide ilkmiş sadece ne dediysek inanmadığı için 🌸
deleted77 Domain burdaki postlardanda çalıştığım dönemdende biliyorumki toplumumuzda cahil çok malesef ve bu durum içler acısı 🙄
kedicikkk Rouge ay ben bunu eşime söylemiştim üzerimiz giyiliyken sürtünsek hamile olurmuyum demiştim sen salakmısın diyip ikimizde kahkaha atmıştık😂😂
Hanmefendi Domain burda değil ama happy mom da görmüştüm 7 haftalık hamileyim sakız yuttum bebeğe bişey olurmu yazmış😂😂
Domain Hanmefendi çocuk doğmadan sakız çiğnemeye başlar belki 😀 bunu soran neden düşünememiş ki baksana hayal gücü baya geniş🤣🤣
Dolunayy Domain Ben happy momda görmüştüm hamileymiş patates kızartırken karnına yağ sıçramış bebeğime bişey olmuşmudur yazmıştı ahahahahahahah😂
Zynp00 Domain hapymom da don muhabbeti vardı kocasının donu yırtılmış nerde yırtılmış olabilir beni aldatıyor mu diye soruyordu 😂