Her gece aynı sorun anlıyorum yoruluyor ama ben uyuyamıyorum artık önce horlar arada yemek yer gıbı agızını sapırdatır agzını kapıyom burnunu sıkıyom yastıgını degıstırıyom seklini degiştiriyom yok olmuyor basına böyle bişey gelen yada çözüm önerisi olan varmı başımın agrısından duramıyom artık

deleted77 arastırdım onuda ama işe yarıyormu acaba yorumlarına baktım kullananlar memnun ama babasına esıne alanlar bi işe yaramıyor yazmış 😂 doktora nereye gıtmek lazım acaba bu agızda sapırdatıyor sadece horlamada degil

masumkoylu diş gıcırdatma için bi mekanizma var onu tavsiye ederim kayınpederim kullanıyor yoksa kayniş yanında yatırmazmış 🙈cidden işe yarıyormuş hem sağlık açısından bir araştırın derim 🤗

Ceren1234 bak benim eşim acayip horlar böylesine eminim daha önce rastlanmamıştır 😂 dr a gittik burnunda bişey yok eee yorulmuyorda sanırım genetik durum kayınbabam da öyleymiş .. ilk aylar ayrı odaya kaçıyodum sanırım artık alıştım duymuyorum 😅

Cemrerana hahaaaha😂😂 benim babamda öyleydi, annem yeni evliyken uyuyamiyormuş babamin horultusuna, sonra zamanla alıştım diyordu, en son da horultusu ninni gibiydi, o ses olmasa uyuyamiyorum diyordu😂 gülü seven dikenine katlanır misali 😅

Sedaa aynen canım bide işin tuhaf tarafı oğlum yeni doğduğunda kolikti hiç uyumaz her dakika kalkardı bi ara cidden çok sinirlenmiştim eşim uyuyodu koydum başucuna al oğlunla paşa paşa uyu dedm bıraktım çıktım alıştı eşimin horlamasına sorma o gün bu gündür ninni gibi gelir eşimin horlaması 🤣🤣

Cemrerana gercekten öyle kız. Biz bile cocukken kendi odamizdan taa babamin horultusunu duyardik. Ninni gibi gelirdi gercekten de ☺😅

Niihan dün gece sinir geldi yeter artık dayanamıyom dedim kactı odadan