Her gece aynı sorun anlıyorum yoruluyor ama ben uyuyamıyorum artık önce horlar arada yemek yer gıbı agızını sapırdatır agzını kapıyom burnunu sıkıyom yastıgını degıstırıyom seklini degiştiriyom yok olmuyor basına böyle bişey gelen yada çözüm önerisi olan varmı başımın agrısından duramıyom artık
Horlama agız şapırdatma
Ceren1234 böyle bir hasta gelmişti canım burun bandı denedimi eşin acaba
deleted77 arastırdım onuda ama işe yarıyormu acaba yorumlarına baktım kullananlar memnun ama babasına esıne alanlar bi işe yaramıyor yazmış 😂 doktora nereye gıtmek lazım acaba bu agızda sapırdatıyor sadece horlamada degil
Ceren1234 KBB gitmelisiniz canım onlar detaylı bakarlar 🤗
Ceren1234 Aynı aynı birde dişlerini gıcırdatmasi yokmu Allahım bazen delircek gibi oluyorum
masumkoylu diş gıcırdatma için bi mekanizma var onu tavsiye ederim kayınpederim kullanıyor yoksa kayniş yanında yatırmazmış 🙈cidden işe yarıyormuş hem sağlık açısından bir araştırın derim 🤗
Ceren1234 burnunda et olabilir horlama çoğunlukla bundan kaynaklanıyor
- Düzenlendi
Tek çözüm odayı terketmesi😂
Ceren1234 bak benim eşim acayip horlar böylesine eminim daha önce rastlanmamıştır 😂 dr a gittik burnunda bişey yok eee yorulmuyorda sanırım genetik durum kayınbabam da öyleymiş .. ilk aylar ayrı odaya kaçıyodum sanırım artık alıştım duymuyorum 😅
Sedaa aynen canım bide işin tuhaf tarafı oğlum yeni doğduğunda kolikti hiç uyumaz her dakika kalkardı bi ara cidden çok sinirlenmiştim eşim uyuyodu koydum başucuna al oğlunla paşa paşa uyu dedm bıraktım çıktım alıştı eşimin horlamasına sorma o gün bu gündür ninni gibi gelir eşimin horlaması 🤣🤣
Sedaa rabbim başımızdan eksik etmesin onları 🤲
Sedaa yaa başın sağolsun 😞
masumkoylu cok iyi anlıyorum 🙈
Niihan dün gece sinir geldi yeter artık dayanamıyom dedim kactı odadan