Tosariktospa Cemrerana Benim öz annem de üvey annemde rus ikisi de Türkçe biliyor böyle hayatta yazıp konuşamazlar
Cemrerana Tosariktospa kesinlikle .. benm ⅘ yıllık canciğer arkadaşlarım hiç onlardan böyle muazzam kelimelere duymadım
Nietzsche KirmiziOjeli bende böyle düşünüyorumda üstelemedim 😂noktalama işaretleri bile bizim Türklerden iyi
Arastimacinadin15 Anastasia_bilen açık konuşacağım sarışin, seksi bir vucuda sahib, Türk erkekleri çok seviyorsunuz
Tosariktospa Cemrerana https://resmim.net/i/20210419-130249.1VTn8 Babamın eşi rus yıllardır Türkçe konuşur ama ne adam akıllı yazabilir nede konuşabilir 😀 bizimkine de taktik versin fake değilse 🤣🤣
Anastasia_bilen Cemrerana ben 10 11 yıldır Türkiyedetim şuan 21 yaşında olduğuma göre çocuk yaşta ailemle geldim ve çocuk yaşta dil öğrenmek daha kolaydır ve Burda okudum liseyi
Nietzsche Tosariktospa kız Ülke de görmüyormusun yabancı ünlüler senelerdir burada . İvana sert mesela . Çocuklu kadın yıllardır burada hala bizımlasın diyor 😂
Anastasia_bilen Tosariktospa bu tepki neden anlamış değilim ben Türkiyeye 10 yaşında geldim okulumu burada bitirdim ve telefonumda klavyemde düzeltme var otomatik düzeliyor yanlış kelimeleri
Nietzsche Kis_masali Dur şurda konu farklı yere gidiyor sonra kidste bu nasıl mod yazıp bana post açıyorlar😂
Tosariktospa Nietzsche Hahahahhaha 🤣🤣🤣 Aynen bende şimdi post açem mi perideliyim perideyi nasıl bilirsiniz bizim goy goyumuz meşhur diye 🤣🤣🤣🤣