Kızlar kanamam 2 gün sürdü kesildi bugun kan testi verdim dua edin inşallah pozitif sonuç alirım 🤲 ama size bisey sormak istiyorum kızlar ben bugun akşama kadar kanamam gelmedi mesele akşam bir parca geliyor sonra diğer güne kadar kanamam olmuyor sonra ertesi gün biraz hafif kanama oluyor geri duruyor bu nedir anlamadim normalde adeti duzenli biriyimdir bu ay böyle oldum yumurtlama günü iliskiye girdim aslinda kanama beklemiyordum ama kanamam olunca adet oldum sandim sonra 2 günde kesildi hemen sonra yerlesme kanamasimi acaba dedim sonra ara ara leke gibi yine gelip duruyor varmidir yokmudur cok çelişkide kaldım ve aslında araliklida olsa kan görmek morelimi bozdu 😓
Kan testi
sanis01 çok mu leke şeklinde mi birde rengi önemli
Minnosunannesiiii 2 gün azda olsa kanamam oldu açik pembe seklinde sonra kesildi abdestimi aldim 2 gündür günde 1 kere pembeli kahveli karisik leke geliyor geri kesiliyor cnm aklim karisti varmidir yokmudur diye
sanis01 Benim adetimden 10 gün önce pembe lekelenmem olmuştu hastanede lan idrar tahlili yaptırıp öğrenmiştim ama lekelenmenin miktarı da önemli. Insallah istediğiniz sonuc olur hakkınız da hayırlısı olsun
Tosariktospa Saol cnm 🤲