Dolunayy Sbn_1993 Günlük Chanel kullanıyorum ama vazgeçilmezim Lancome hypnose genelde herkes bayılır tanıdığım tanımadığım herkes tarafından sorulur ne kullanıyorsun çok güzel kokuyorsunuz diye :)
Rouge Sbn_1993 belki 3 keredir yazıyorum nasıl bi okulsa internet gidip geliyor düzeldi şimdide tekrar yazmak istemiyorum eve geçince yazarım artık😂☹️
avokado_sever30 Maison francis kurkdjian, valentino, burbery klasik ef sa ne bunlar kesinlikle bakmalısın
ShabnamS Yves Saint Laurent’in Black Opium’u😍Kendim ise Lancome-La vie est belle kullanıyorum yıllardır.Vaz gecemiyorum🤣Her kes de bayiliyor
DolunaydaKurtKadinaDonustum Bosversene Avon attraction Avon incandeses dogru yazdim umarim Avon perceive soul Avon pur blanca Avon little black dress Avon rare ametist Bunlar benim kullanip begendigim parfumlerden bikaci fiyat olarakta uygun 👍🏻
WhiteSwan Sbn_1993 canım bunu anca deneye deneye bulabilirsin ten renginden tut yediğin yemeklerde cilt tipin bile etkiler en uygun olan gidip teninde deneyip bikac saat beklemen kokular her insanda farklı durur kalıcılığı da farklı olur benim tenime en çok channel ve chopard wish gidiyo