Cicegi Sacimda ne pirilti kaldi nede bir sekil boyatigimdan beri hic iyi degil yandi koptu dokuluyor kestirdim ama hala cok kotu inceldi ne yapsam artik bilmiyorum cok fenayim cok fazla sac dokulmesi yasiyorum ne yapsam duzelmiyor 😔
Kumral188 Cicegi benimde saçım önceden çok uzundu sonra ombre yaptırdım saçımda açıcıyla açılan yerler yapa gibi oldu dokununca çok kötüydü ve saçımı omuzlarımda kestim ve artık tamamen kendi renginde boya yok bence kesebildiğin kadar kes saçını yenilensin ☹️
Cicegi Kumral188 oyle yaptim zaten yine kestiricem ama cok kotu oluyorum dokuldukce aslinda arkaki kisim da uclari iyi onden biraz kirik var onari da kestiricem
Kumral188 Cicegi zaten önler hep daha fazla kırılır önlerden kısalı bi model kestirirsen belki faydası olabilir
Cicegi Ema sirkesini duyan var mi sac dokulmesine iyi geliyormus ama benim saclarim sari zarar verirmi
Kumral188 Cicegi ben bi ara kullanıyordum bi litre suya çok az elma sirkesi ve banyodan çıkarken son onunla duruluyodum
Cicegi Kumral188 Kumral188 faydasi oldu mu benim sacim sari oldugu icin de korkuyorum kopma falan yapmasin diye
Kumral188 Cicegi ben fayda gördüm ara ara hep kullanırım ama saç rengim koyu ve boya yok saçımda sarı saça bi zararı varmıdır bilmiyorum