Hanmefendi Selam kızlarr🥰 sakın bu da nerden çıktı demeyin kocama sorduğum tüm soruları anket yapıcam burda 😁bu gün dedimki aşkım eğer kadın olsaydın ilk ne yapardın? Önüme gelene verirdim🙈 dedi. Şimdi sıra sizde sorun bakalım bekliyorum burda😂😂
Rouge Hanmefendi kocaya kaçardım evde yan gelip yatardım calısmaz hicbisey yapmaz etmezdim diyo allahtan kadın degil kaç koca degiştirirdi vallahi onlara yazık😂
bisadekahve Hanmefendi birinde lisedeyken bi arkadaşta aynı cevabı verdi kız olsam önüme gelene verirdim dedi şey dedim bende önüne gelen verenle evlenmezsin çıkar kız olsam böyle yapardım diyorsun dedim aklıma o an geldi 😂😂
Rouge Hanmefendi aynen hic söyleme ya 😂bende dinlemicem o zaman istedigimi yapıcam dogru söylüyosun dedim ben yanlışım o yüzden kadın değilim sen yapma diyo
Nietzsche Hanmefendi benimki zengin birini bulur evde oturup para yerdim dedi 😂kadınlık en güzel meslekmiş
Bynatesli Hanmefendi Adamcağız direk sana verirdim dedi 😁😁 bende erkek olacakmisim bana hergun verecekmiş 🙈🙈
Tosariktospa Hanmefendi Herşeye trip atan kaprisli evden çıkmayan bir kız olurdu 🤣 He bide pasaklı evi bok götürürdü valla 😃
ebruli Hanmefendi benim kocam kadin olsa arar bulur onu alirdim tabi bende erkek olsam pek bi hamarat gunde 3 posta supurge tutar 5 posta toz alir evin butun islerini yapar camasir asar toplar blasik yikar tuvalet banyo fircalar bi utu yapamaz birde yemek malesef keskem onlarida yapabilse