ebruli inan bana bu dediklerini cok iyi anlıyorum babasız büyüdük biz hemde hicbiseyimiz yoktu anneme neler yaptısonra bıraktı gitti annemin yası kücüktü 3 çocuğuyla kaldı ne yaptı ne etti bizi buralara getirdi bu söylediklerini bilirim ve ben gerçekten büyük konusmam fakat yanlıs yanlıştır inan bisey bilmeden konusmuyorum senin yorumunda gordum ilişkimiz hala oturmadı ikinci cocukta düzelir dedim biraz iyi oldu gibisinden bisey demişsin ben seni kırmamak için kendimden konustum bir evlilik oturmuyorsa hele ki ilk cocukta ikinci de düzelmesinin beklenmesi zaten hata sonra da böyle napiyim işte iki cocugumla bisey yapamazdım diye elimiz kolumuz baglanır işte bakıyoruz adamla olmuyo o zaman dikkat edicez kendi degerlerimizin farkında olucaz bunu söylemek büyük konusmak degil bunları bilmek için de bisey yasamamız gerekmiyo cocugun için de uzun yazdım tekrarlamama gerek yok sen bunu kabullendin bisekilde cocuklarım için diyosun neyse hatayı gordün ama oğlunuzun da böyle olmasına neden oluyorsunuz cok acı cekmenden artık gülüyorsun takmıyosun anladım ama o cocuk bunu normal diye düşünüyo cünkü cektigin acıları bilmiyo üzgünüm ama o da ilerde babası gibi davranacaktır cünkü babası yapıyodu annesi artık bisey demiyodu ne ona ne de oğluna buyüzden cocuga normal geliyo ona dikkat etmek lazım dedim ben linc etmedim