Kızlar selamın aleyküm 🙋🏻‍♀️😂 Eşimle 1 buçuk aydır ayrı odalar da yatıyoruz çünkü sağ kolu dirsekten bileğe kadar yandı 😭 sabahlara kadar uyumadık birlikte koluyla ilgilendik filan sonra acısı hafifledi ama yara çok fazla olduğu için yan odada yatıyor sorun bu değil tabi ki. Yakınlaşmamızda da sorun yok. Eşim şuan işte az önce mesajlaşırken şakalaşıyorduk sonra eşim sen hiç birşey gösterme hep ilgiyi kendin bekle dedi sitem etti üzüldüm. Haklı tabi ki kendime çeki düzen vermek lazım. Ne yapsam ne etsem de ona kendini iyi değerli hissettirsem ya

1.

Aybukeninanasi ben şu ayri yatmalari anlayamiyorum yaa,neysee. Eşine özel sofra kurabilirsin,sevdigi pasta boreklerden yapabilirsin ya da ne biliim onu dusundugunu gissettirecek guzel sozler,hediyeler alabilirsin. Baska da gelmiyo aklima

Kis_masali ayrı yatma olayı biz de ilktir ve boşuna değil kolunun halini görmeniz lazım. Yanımda yatması mümkün değil yani ben istedim ayrı yatıp rahatça kolunu uzatmasını. Benim yanımda kızım da var çünkü. Ayrı sofra filan yapamıyorum kayınvalidemler ile yaşıyoruz maalesef canım

Aybukeninanasi baya önce eşiminde ayagina kızartma yağı dökülmuştü, ayagı yanıktı ona ragmen ayrı yatmadik. Küssekte tartışsakta yatak ayirmayiz. Sizde ne olursa olsun yatak ayirmayin. Cünku yatak ayrilırsa araya soğukluk girer. Ilgi olarakta kocalar hasta oldugunda daha fazla ilgi istiyorlar nedense 😅 mesela akşama ne istersin kocacım diye sor, hep güzel sozler söyle, yanında hep güler yüzle dur, mesela koltukta otururken kolunun altına yastik felan koy, kolun acımasın hayatim de, meyve soy önüne koy, ara sıra kendin yedir. 😂 hoşuna gidecektir onunda. Iyileşene kadar böyle yap, sonra yavas yavas ilgiyi azaltirsin. Sürekli böyle ilgi de gösterme şımarırlar 😂

Aybukeninanasi belki senin hep ilgi bekledigini düsündügü içindir mesela biz ilgi bekleriz gormiyince trip atarız laf ederiz söyleriz vs öncelikle böyleyse bi süre yapma ve güzel sözler söyleyip gönlünü hos edebilirsin üstündeki yükü hafifletebilirsin yani sözlerle üstüne gitmeyerek falan

Aybukeninanasi happy kidse aynı yazıyı şimdi okudum hatta yorum yapacaktım ama kızım çıkınca postu kaybettim elimden telefonu çekti…😂 bence de esin haklı biraz vakit ayırmayı dene karı koca ayr i yağmaması lazım ne olurda artık biraz da olsa kolu iyi olmuş bence ona Güzel bir supriz yapabilirsin canım

Sedaa hahah haklısın 😂😂 ya aramız çok iyidir çok şükür ama ilk defa böyle sitem edince kafama takıldı ihmal ettim onu farkındayım tavsiyelerine uyacagim teşekkür ederim 😂🙏🏻

Teksasss Aynen oraya da yazdım üye fazla olunca fikir de fazla olur diye düşündüm 😂😂 2 saattir kafama takıldı düşün düşün 😂😂

Aybukeninanasi kayınvalidemle yaşıyoruz dediğin için öneri veremiyorum maslesef önce onlardan kurtulmanız lazım çünkü. Giyin süslen yanaş gece yani tek yapabileceğin o ortamda bu. Onun dışında kendin sarıl öp muhabbet et iltifat falan et

Aybukeninanasi aynı fikirdeyim üye çok olunca daha rahat bilgi alıp veriliyor 😂😂 ama ayr i yatma artık ona vakit ayır içine işlemiş adamın 😇

Rouge ona tavır trip yapmıyorum da yorgunluktan kayınvalidemden dolayı filan yüzüm asık agresif oluyorum genel de oda ister istemez eşime yansıyor her ne kadar yanında normal olmaya çalışsam da. Bazen mutfakta yemek yaparken bulaşık yıkarken gelip kapının ordan izliyor beni moralim bozuk yüzüm asık görüyor onunda canı sıkılıyor

Aybukeninanasi o yüzden söylüyordur o zaman ne yasadıgını bilmiyorum eminim durduk yere yapmıyosundur ama bir süre böyle yapmazsan mutlu edersin bunun için söylüyodur diye düşünüyorum

Rouge haklısın o yüzden kendime çeki düzen vermeliyim diye düşünüyorum bende inşallah düzelir herşey teşekkür ederim 🙏🏻

Aybukeninanasi ayrı yatıyorsun sofra kuramıyorsun özel zamanınınz yok kalabalıksınız e peki biz nasıl yardımcı olabiliriz anlayamadım ayrıca değer vermek için öyle özel şeylere ihtiyaç duyulmaz kendiliğinden oluşur yatmadan önce verilen bi iyi geceler öpücüğü ya da onun sevdiği bi tatlıyı yapmak gibi içinden gelmiyorsa zaten olmaz

avokado_sever30 içimden gelmediğini nereden biliyorsunuz. Benim gibi kayinvalidesiyle yaşayan insan çok. Hem sadece ufakta olsa fikir istedim fikriniz yoksa yorum yapmanıza da gerek yok bence. Eşimi ihmal ettiğim için telafi etmek istiyorum herkes her konuda yardımlaşıyor benim de yazmam gayet normal.

Aybukeninanasi zor olmuyor mu ev üstünde yaşamak. Içinden gelip de eşine birşey yapma isteği de gelmez içinden onlar yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkar saygı duymazlar hep hizmet tam hizmet😁

happygirlh34 Özel ilişkiye karşı bakış açıları çok normal o konu da sıkıntı yok da evet her yerden çıkıyorlar 😂