Sevallll
Merhabalar. Saçımı uzatıyorum bir kaç yıldır. Planım belime kadar uzatmak ve şuanda belime yakın sayılır. 1 yıldır saçıma sadece 2 defa maşa kullandım. Isı çok uygulamıyorum yani kurutma haricinde. Saçım kıvırcığa yakın deniz dalgası, çok gür ve ince telli. Ne kadar dikkat etsem de uçları hep kırılıyor. Hızlı uzuyor saçım ama kırıkları alınca da zaten bir anlamı kalmıyor, aynı boyda kalıyor ve uzayınca yine kırılıyor. Kırılmasını önleyecek bir öneriniz var mıdır acaba? ☺️ Bir de aşırı dolaşıyor, sıvı saç kremi ve yağ mutlaka kullanıyorum taramak için, hatta banyoda tarıyorum bazen. Açmak için bazen çok hırpalıyorum ve sanırım bu da kırıyor saçlarımı? Daha kolay taramayı sağlayacak bir tavsiyenizi de alabilirsem çok iyi olur🥰 Yazın saçımı sunkiss sprey ile açıyorum çünkü, saçım açık kumral olduğu için sadece 3 defa az miktarda sprey hemen ışıltı verip açıyor ve fazla kuruma olmuyor. Bu yaz kırıklarını temizleyip saç rengimi ayarlamak istiyorum, o yüzden Mayıs başı bir kez kırıklarımı alıcam ve sonrasında kırılmayı azaltmam gerekiyor 🥺