• Beslenme
  • Emziren anneler Bestlak ve galactago damla kullanan var mı?

Glcnsdrv canım ben kullandım çokta faydasını gördüm ama kidse yazarsan daha fazla anne yorumu alırsın 🤗

Glcnsdrv evet cnm bestlak baya arttırıyor sütü bol suda içme n gerekli tabıkı bebeğinde sürekli emiyorsa artıyor zaten bol bol dinlenmem ve stress yapmaman sütü direkt olarak arttırıyor

Mera3939 ah canım 3 yaşında ve 1,5 yaşlarında iki yaramaz oğlum var kızım 2,5 aylık uykusuzluk ve stres hep var durduraksız ikiside bende sütümü daha bol yapabilmek için bunları buldum ama yurt dışında yaşıyorum annemlere ikisinde aldırıp gönderticem bakalım

Glcnsdrv kıyamam yaş aralıkları da cok azmış allahım sabır güç kuvvet versin sana ben 1 tanesi ile zor baş ediyorum seni cok ıyı anlıyorum yardımcı olabilecek bırı olsa aslında dinlenecek zmanında olur. Damla işe yarıyor elbet ama dınlenmeden ve uyumadan süt üretimi az oluyor maalesef

Glcnsdrv her ikisinide, benim üçüz oldukları için tüm süt arttırıcıları kullandım düzenli protein ve yeşillik ağırlıklı beslendim 4 litrede su oldukça faydalarını da gördüm

Glcnsdrv şu an bestlak kullanıyorum çok şükür çok faydasını gördüm canım bebeğim 4,5 aylık

Glcnsdrv süt için hiçbir şeye para vermeyin boşuna. Bol su, sağlıkçı dengeli beslenme enn önemlisi boool bol emzirmek. Mama veriyorsanız bırakın kademeli bir şekilde. Düzenli sağım yapın artar sütünüz. Tabi bir de kan değerleriniz önemli kansızlık vs varsa tedavi edilmeli süt kandan üretiliyor

Bende bestlak kullaniyorum şusn düzenli kullanamiyorum ona rağman içtiğim zamanlarda fark ediyo bide dğzenli kullanimda 2 gün sonra net bi şekilde farkini gösterşyor