İlk gördüğümde burnum kanamıştırı dedim sabah uyandığımda önemsemesim yıkayınca geçti ama çarşafa felan yoktu bu kına lekesi aradan zaman geçti yine sol elimde ortasında değil kenarında vardı hep avucumun kenarında oldu bu kokladım bune dedim korktum kına gibi kokuyor bu sefer kalktım yıkadım geçmedi ama akşam kendiliğinden gitti bu sabah yine aynı şeyle uyandım sol avucumun kenarında kına vardı nedir bu arkadaşlar kafayı sıyırıcam
Sol elde kına gibi bişe
Derleranacum yaşayan var mı fikri olan var mı nedir bu
Derleranacum netten bakıyorum hayrı halamet değil
Derleranacum cnm Google da yazılanlara itibar etme
Bir fikrim yok ilk defa böyle birsey duydum bidaha olduğunda resmı ekler misin buraya
Deleted5 Google psikolojimi bozdu
damlaakgn inşallah olmaz yoksa harbiden deliririm eşime felan gösterdim oda deliricek az kaldı düşünsene sabah uyanıyorsun elinin köşesinde kına var
Derleranacum arkadaşmda da çok olurdu kndinden geçerdi tekrar
Korkulacak birşey yok bende yaşamıştım aynı durumu ama dedikleri gibi internette gördüklerinize inanmayın☺️ Tıbbi açıklaması elde oluşan bir çeşit mantar. Tinea nigra olarak aratabilirsiniz
Derleranacum canım tıbbi bir sorun ,farklı şeyler düşünme 😊
Derleranacum Ben yaşadım. Birgün sabah kalktım iki ayağımın parmaklarında kına gibi kokan bir iz vardı rengi de açık kına rengi çok korktum bu nedir dedim kaynanam üç harftiler seni düğüne görürmüş kına yakmış dedi biraz araştırdım tıpta kına mantarı olarak yer alıyor
Derleranacum çok ilginç . Sebebini öğrenirseniz yazın merak ettim
Derleranacum benim bildiğim. Melekler seni korumaya alıyormuş. Hamile misin?
Derleranacum aynısı bana hamileyken oldu parmaklarımda kına gibi ama kına kadar koyu değil açık çay rengiyd ertesi gün kendiliğinden geçti ama hiç iyi şeyler duymadım çevremden
Butterflyy bende sordumda cevap alamadım
Derleranacum aa korkutmak istemem ama cin size asik olup evlenmek istedigi zaman kına yakarlarmış korktum suan 🥺😔😔
Butterflyy ben açtım canım
Butterflyy ama 🗑 işareti var silinmiş nedenini anlayamadım 🤷♀️ @ZRaporu
melekler yapmış yada üçharfliler yapmış falan diyolar bazilar lutfen sebebini bizimlw paylasin
ketenprenses kız yok öyle bişey 😂 korkma bi tür cild mantarı ya da enflasyonu kendiliğinden geçer o