deleted77 ooylesine2021 pekala sizin haddinize mi saçma sapan bilmediğiniz konularda dahi yorum yapmak ? Çocuk gibisiniz biraz üslubunuza ve yazılarınıza dikkat edin herkes saygı çerçevesi içerisinde sohbet + bilgi alışverişi yapıyor.
deleted77 ooylesine2021 lütfen üslubunuza ve insanlara gereksiz sataşmaya son verin ve herkesin fikri bildiği farklı olabilir illa sizin anlattıklarınıza inanmak zorunda değiller lütfen haddimizi bilelim saygı çerçevesi içerisinde devam edelim.
sirinhatun Derleranacum aslında çok güzel bişey melekler yakmış derler bizde benım hep ayaklarımın altına yakarlar, kalbi temizsindir
kelebek1 Derleranacum ay sebebini bilmiyorum ama iki kerede benim eşimin elinde tırnaklarında falan olmuştu bende elini bir şeye falan degmissindir falan dedim gecistirdim kocacım burda yazılanları görse kalp krizi geçirir😆…
Naz12 Derleranacum genellikle üç harfliler sana asik olduğunda rüyada düğün gibi oluyor ve kalktığında o yüzden kına oluyor diyor ne zaman böyle şeyler görsem ama yine de tıbbi bir sorundur belki dua oku canım surekli
Nietzsche Naz12 bir üyenin kocasında olmuş , ona da mı aşık oldular yani. Bu tarz şeyler uydurma . O leke mantardan kaynaklı , insanları boş yere korkutmayalım 🌸
Naz12 Nietzsche ben uydurmuyorum ne zaman böyle şeyler olsa hep böyle söylerler ki ben öyle olmayadabilir dedim üstelik bu işin erkeği kadini da olmuyor
deleted77 Naz12 peki ya bebekler 🤔 Tıbbi olarak bilgim net fakat bilgisi olmayanlar türlü türlü hurafeler uydurmuş cehaletten öte bir şey değil neyse kim nasıl biliyorsa öyle düşünsün öyle inansın.
Naz12 deleted77 bakın bunun 2 aciklamasi var ya dini ya tıbbi dini anlamda uykuda ruhun çıkıp başka alemlerde dolaştığı ve bu da kalıntı gibi söyleniyor tıbbi anlamda da anlamları var evet herhangi bir şeye net inandığım falan yok