Canım eşim, eşşek eşimmm senelerdir ne zaman duşa girsem buzlu su atıyor üstüme. Senelerdir hiç vazgeçmedi ilk başlarda sevgiliyken aynı evde yaşıyorduk o zamanlar gülüp geçiyordum🙂 evlendik, çocuğumuz oldu hala aynı bıktım artık. Kavga ettim olmadı, küstüm olmadı… Bana şöyle feleğini şaşırtacak bir şaka önerisi olan var mı🤣 zatürre olacağım onun yüzünden zaten şuan covidiz ailecek…
Var mı şöyle okkalı bi şaka önerisi...
kopuklukahve Sende tam duşta sampuanlanirken başından aşağı mavi gıda boyası dök şirinler gibi dolaşsın evde 🤣
kopuklukahve 😂😂masallah hic de vazgecmemiş😂sende aynısını yapsan acaba?
Rouge denedim ama zaten kendisi buz gibi suyla duş aldığı için bana mısın demedi🤣 başka yerden vurmam lazım onu
Tosariktospa uff temizlemesi olmasa efsane fikirmiş
- Düzenlendi
kopuklukahve ben 1 nisanda cok güzel bir saka yapmistim 😂😂 youtubeden brokentv actim. Elime bez aldim sonra bagirdim hayatim gel gel gel sonra odaya geldi bi bakti tv kirik 😂😂😂 felegi şaşti cok gülmüstüm 😂😂
saripapatya ayy deneyelimmmm🤣🤣👏🏼👏🏼
kopuklukahve haber edersin Hhaha hatta gizli teleffona kayit al bena ccip acip güliom
saripapatya şu covid bitsin yaparım gerginiz şimdi
kopuklukahve 😂normalde şiddete eğilimli biri değilm ama 😄 kocanın yaptığı şakayı biri yapsn bana onu çıktığı yerden çıktığına pişman eeder dayak manyağı yaparm😁
Deleted5 ah kız gücüm yetse🤣 ne zaman boğuşsak zararlı çıkıyorum🤣 insan bi der küçücük boyuna acıyayımda naif davranayım yok 🤣
kopuklukahve duşa girdiğinde elektrikleri kapat şarteri o da o panikle evin içinde gezinip seni arayacak nasılsa tam o sırada ıslak ıslak kafasından aşağı unu dök hamura dönsün 🤣🤣 temizlemesini dert etme sonunu düşünen kahraman olamaz 👍🤣
Bidefa sirayla dusa girdik neyse ben girdim ciktim sira onda yatagin icine yastik koydum garibm uyumus sanmis cilinca ust giyiniyo bende karanlikta durdum biliyrm su icmeye gidecek ustumde beyaz bornoz arkadan omzuna dokundum samara gibi gece karanlikta beni oyle gorunce akli cikti garibimn
Cemrerana doğru söylüyorsunnn karartacağım gözü🤣👏🏼
ebruli ımmm denensinn🤣🤣
saripapatya bunu yapıcammmm😅
kopuklukahve kocan işsiz galiba her duşa girdiğinde onu hazırlamaya insan üşenir her gün duş alıyorum kocam yapsa bıkar bi süre duş alma sürenizi kısaltın yada kapıyı kitleyin bunun çözümü bu kadar basit aslındq
kopuklukahve ya iyi yine gülüyosunuz. Ben nefret ederim bu tür laubaliliklerden😒 tam benim kocamın yapacağı türden bi şaka ama benim huyumu bildiği için yapamaz. Ayrıca siz de ona yaparsanız sürekli yapması için ve daha fazlasını yapması için kapı aralamış olursunuz. Ben olsam kilitleyip girerdim duşa. Gıcık olurdum
- Düzenlendi
kopuklukahve ay 1 kere yapılır 2 kere yapılır her duşa girdiğinde yapmak ne 🙄🙄🙄 lütfen kapını kilitle ya cok yılık bi ilişki
KirmiziOjeli haber edersin hahah