Sukeyna Bir bölüm dahi izlemediğiniz dizi/diziler? Ben başlayım AKINCI Çok saçma gelmişti fragmanlarından
deleted77 Sukeyna tüm diziler diyebilirim 😎 çok nadiren bakarım normalde netflix exxen bluetv favorilerim barış
Olivetti Sukeyna camdaki kızı yarıya kadar izledim insanlığımdan kadınlığımdan utandım. Cok gergin ve iğrenç ötesi bir dizi.
Sukeyna Olivetti aaa onu unutmuşum bak bende hiç izlemedim insta da Bikaç videosuna denk geldim kadın korkunç gelince ilgini çekmedi
ZRaporu Sukeyna izlemediğim çok var mesela hercai ıyyy izlemedim fragmanına bile tahammülüm yok. ARKA SOKAKLAR,KIRMIZI ODA,DOĞDUĞUN EV KADERİN v.s asla izlemiyorum
Dolunayy Sukeyna Eşkiya,çukur ve buna benzer mafyalı vurdulu kırdılı nefret ederim … Ama izlemeyip sonradan keşfettğim de izlemediğime pişman olduğum tek dizi ''baba candır" keşke yine başlasaaa👌
Zehramelekk Sukeyna cukur, eskiya dunyaya hukumdar olmaz, hercai, benim adim melek daha cok sayarim sacma bulduğum 🤢
Nietzsche ZRaporu aynen ay görsen ben ünideyken yurtta yemekhanede televizyonun önüne diziliyorlardı 🙄 birbirlerini eziyorlardı