Smyrayldrm Asena34 cnm bende cok korkuyrdm hemnde utanıyrdum bende hep jıletle alıyrdım canım yanmasjn dıe baktm artk olmuyı sıkıkdım sureklı cıkmasındn agdaya kuafıre gttm soledjm yanı ben hıc aldırmadım dıe 10 dk surdu surmedı bende cok utanıyrdım korkuyrdm ben gıttıgım gun ınanırmısın 10 kısı agda sırasındaysı cnm gercektn o an acı cekıyrx 1 ay rahatmıs kendınde rahat edıyrsun ınankı. Utanmana gerk yok yanı onkar aksama kadr yapıyrlar 🥰
ZRaporu deleted77 ya bende 10 sene önce yaptırdım 8 seansta bitecek dediler bende hiç bir şey değişmedi sarışınsın kıl köklerini makine görmüyor dediler e bende niye satarken paketi bana bundan bahsetmediniz dedim ay çok sinirliyim hala haram ederim paramı onlara
deleted77 ZRaporu yaptırdığın merkezle çok alakası var canım malesef yazık olmuş 🤷♀️ Benim tüğlerim sapsarı ama buz lazer okudu Çok memnunum birde aşırı azdı sarı olduğu için bayağı uğraşmışlardı 🙈 bence seninde olurdu ya
Kis_masali ZRaporu benm teyzem de lazere gitti,onun da tuyleri sapsariydi. Makine gormuyodu,teyzem de jiletle alip diplrini karartti,makine daha kolay gordu. Denedin mi sen?
ZRaporu Kis_masali yok canım zaten gitmeden önce jiletleniyordum paket bitiminde tekrar paket satmaya kalkışınca kavga ettim
Limonlupopkek Asena34 uzunsa elduvenle almy calis be bslard 2 gunde bitiriyordum . Sonraarda alistim. Simdi kisaykn agdayl aliyorum
Smyrayldrm Asena34 ayn cnm bende oyle yaptm gozumh karaetm cok kararlı oldum gttm ne acılar cektım ddm dogum yaptm dusuk yaptm ne acılar cektm bunuda cekerım oldurmez ddjm yanı sende oyle dusun gıt utanma cok rahat edersın ınan 👍🏻
Ozge Asena34 gitt valla ben bekarligimdannn berii hepp jilett yaptim artik bas edemiyordumm utancimdan kuaforede gidemiyordum dun gozumuu kararttim gittimm valla hicbisey yokk bacagina agda yaptin mi bilmiyorum ama ora nasilsa orada oylee hic korkmaa utanmayada gelicek olursak ben dun dedim ki utaniyorum ondann gelmeye cekiniyorumfalan dedimm kadında bana dedi ki saçmalamaa senin ki ne ki bize neler geliyor uzun olan mi kokusu olan mi dedi o yzden senin ki hicbisey hem ben oraya genital olarakk bkmiyorum kii benim icin bacak nasilsa orasi da oyle dedii icimi rahatlatti valla yemin ederim simdiye kadae jilet yaptigim icin o kadar pismanim kii agda buyuk kolaylikmis 5 dk da bitiyorr sonrası pamuk gibi 🙂
minionss Asena34 ben de jilete başvuranlardanım kendimi bildim bileli kendime lazer makinesi aldım evde kendim yapıyorum
1prenses1prens Ağda bandini kucuk kucuk makasla kes sonra yapıştır hizli bir şekilde çek sonra zaten uyuşuyor çok kolaylık oluyor ben hep kebdim alirim ayna bile kullanmam hemde azaltıyor ölü deriyi alıyor çok rahat tavsiye ederim üstelik yumuşacık oluyor 😄🙊