Yani benim başıma böyle bir şey geleceğini hiç sanmazdım ama kısaca anlatayım kızla bana Bi akıl verin 🤪 eşimle 2 senedir evliyiz 15 aylık bebeğimiz var bu zamana kadar hemen hemen her gün ilişkiye girdik şuanda da 2 günde 1 max yani onuda ben istemediğim için. Çünkü sanırım cinsellikten soğudum.. Eşimi seviyorum ama çok kavgalar ettik başka sebeplerden çok kırdık saygısızlaştık şimdi iyiyken bile cinsel olarak yaklaşmak istemiyorum pek. İstemiyorum dedikçe de yanlış anlıyor çünkü bu zamana kadar hiç reddetmedim ama şimdi bir şeyle olsun isteyecek diye ödüm kopuyor. Elinden geleni de yapıyor ama asla tahrik olmuyorum napmam lazım 😔

Mryekrs canım bir sirkelen kendine gel o senin eşin bide bebişiniz var kendini onun yerine koyup düşün bi bu pandemi döneminde hepimiz eve tıkılıp kaldık hayatımız biraz monotonlaştı lakin sen böyle yaparak eşinden kaçarak ondaki sevgiyide bitirenilirsin

Esmerimmm haklısın ama cinsel isteğim yok eşimle alakalı da değil yani çok seviyorum ama arzulayamıyorum bu sıralar 😔

Mryekrs canım şimdi herseyi düzeltmişssiniz o kavgalar bitmiş iyi kötü aştınız artık onları kafanda bitir çözülmemiş aklında kalan seyler varsa da ona güzel bir dille söyle çözün gerekirse özür dilesin gonlunu alsın bisey yapsın ve artık takılma cinsellige yansıtma

Mryekrs neden arzulayamıyorsun onda seni böyle düşünmene neden olacak birşey var mı atıyorum bakımsız olur düşüncesiz olur vs

Mryekrs bu zamana kadar sık sık olmasi seni sıkmış olabilir bi kac gün ara verin

Acaba kafanıza takılı kalan kendi içinizde çözemediğiniz bir şey olabilir mi?

Pandora yok aslında normal hayatımız her şey olması gerektiği gibi ama nedense yanaşmak istemiyorum cinsel olarak