• Sağlık
  • Sizce En İyi Ped Markası Hangisi?

sinem orkidin Allah cezasini versin naylon gibi hışır hışır kotexe gectim pamuk gibi sanki hic yok

Kotex kesinlikle vazgeçilmezim diğerlerinin hepsi alerji yapıyor..

Sleepy den çok memnunum naylonda değil doğal pamuksu

ben molpedin ultra gece olani su bebek besi gibi olan o cok rahat ve cok iyi

11 gün sonra

sinem kotex gece üstüne tanımam . Orkid çok ince geliyor bana

sinem bende bütün pedler kaşıntı yanma vs yapıyor. Alerji gibi oluyor. Kotex active kullanmaya başladıgımdan beri daha iyiyim

sinem bence molped şu full pamuk olan 1 seneden fazla oldu ped kullanmıyorum net hatırlamıyorum

sinem

Ben kotex kullanıyorum diğerleri çocuk gibi pişik yapıyo bana

sinem en iyisini bilen varsa bir yardım lütfen çoğu tahriş ediyor kasıntı yapıyor 😞

sinem önceden kotex kullanıyordum şu anda sleepy kullanıyorum. Gerçi doğumdan sonra hiç adet olmadım 😅 tabi lohusalık hariç benim 75 gün sürdü 😣

sinem orkid bende kaşıntı yapıyor
    sleepy bebek bezi gibi kalın ve kayıyor
    kotex eh işte yinede çok sevemedim bi ara iyiydi ama oda kaşıntı yaptı ve azda olsa kayma yaşadım
    molped denedim yapışkanlığı iyi kolaay kolay kaymıyor suanlık bi kaşıntı olayıda yok sıksık değiştiriyorum ama bu yeşil beyaz olan pure and soft serisini aldım baya güzel ve hafifti hosuma gitti şimdilik

sinem tam pamuklu bezler yokmu Türkiyede? Ben yurt dışındayım o yüzden soruyorum☺️

sinem

sinem bende her markayı kullanamıyorum orkid çok parfumlu alerji yapıyor molped kullanıyorum pembe paket oneririm