• Sağlık
  • Sizce En İyi Ped Markası Hangisi?

sinem orkid ben molped kullaniyorum ve memnunum

sinem kesinlikle molped bu gece pedleri var yeni çıkan harika bebek bezindeki gibi bariyerleri falan var ve pamuklu Orkid gibi yapışmıyor ben çok memnunum gündüz pedi de çok güzel rahat oda pamuklu hatta lohusayken bile kanamam bitene kadar onları kullandım dikişlerle birtek onlarla rahat edebildim

sinem ped kullanmıyorum tampon candır.

sinem Hassas ciltli biri olarak molped kullanıyorum hiç alerji olmadim.

sinem benide cok.tahris ediyor sik sik da degistiyorum ama faydaetmiyor sanki orda olmasi yetiyor

sinem ben kotex yada sleepy seviyorum. Orcid çok sentetik geliyo bana

Molped pamuk geeçekten çok iyi. Yani geçen sene öyleydi hala kısmet olmadı kullanmak 😆

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
8 ay sonra

sinem kotex le molped iki markayı tek kullanıyorum molped hijyenik güzel kokulu olanından çok güzel o kötü koku hiç olmuyor parfüm gibi kokuyor

sinem bende de orkid kaşıntı yapıyor yaklaşık 1 senedir kotex kullanıyorum yumuşacık ve hiç kaşıntı yapmadı bende

6 ay sonra

sinem airiz ama her yerde satışı yok özel bir ped bir araştırın derim 2 gün hiç çıkarmadan rahatlıkla kullanılıyor ve içinde Mentos gibi bir şey enfeksiyona bire bir çözüm biraz pahalı ama diğer market pedlerine bin kat daha iyi asla koku sızıntı yok ben hayatımda böyle güzel bir ped görmedim şiddetli tavsiye ederim asla pişman olmazsınız

sinem bana da kasıntı pişik yapıyor 🥴 cok naylonlu gibi geliyor. Senelerdir molped kullanıyorum belkı 15 senedir

Migrosun yeni çıkarttığı favorim 🥂

sinem tabiki KOTEX NATURAL asla koku yapmiyor ve kullandiginizda hışır hışır poşet sesi gelmiyor ve acayip emicii 😍

2 yıl sonra

sinem molped.orkid bende de tahris yapiyordu.kotexte iyi