• Sağlık
  • Sizce En İyi Ped Markası Hangisi?

Benim 6aylık bir bebeğim var. Bugün ilk defa regl oldum. Ama blraz yoğun olduğumdan Dpend bezi kullanıyorum. Sürekli geçtimi ,korkusundan kurtuldum. Tek olduğumdan çocuklu zor oluyor

11 gün sonra

sinem Kotex mükemmel tavsiye ederim canısı👍🏼👌🏼

Orkid kesinlikle pişik yapıyor en iyisi kotex pamuklu 👍🏽💜💜

sinem kotex kullan manı tavsiye ederim ben 3 seneden beri onu kullanıyorum çokta memnunum 🥰

sinem merhaba bana gore en iyi ped korex pamuklu olani hic kasinti yapmiyo cok memnunum kotexle tanistigimdan bu yana diger denediyim tum petler kasinti yapiyodu hele yaz aylarinda daha fazla cildim tahris oluyody kotexle danistigimdan bu yana her sey colk guzel🥰🥰🥰

Açık ara Molped’in yeni çıkan beyaz&yeşil paketi. Yahu sanki pamukla yürüyormuşum gibi. ☁️Ergenliğinden beri Orkid kullanan biri olarak kasıkların rengini koyulaştırdığını söyleyebilirim.. 😤 Sleepy’den de çok memnunlar var denemedim ama Trendyol’da 60′lısı 20tl idi sipariş verdim bile 😊

8 gün sonra

sinem ben kotex kullanıyorum emiş gücü çok yüksek ve pamuksu bir yüzeye sahip sürekli yumuşacık

6 gün sonra

Kesinlikle molped ✌️👌

5 gün sonra

Ben bu aralar yıkanabilir kadın pedi sipariş ettim pamucco dan %100 ham pamuk tan üretiyolar ürünlerini gimdes sertirifikası var. Şuan 5 normal 3 yoğun olmak üzere kendime deneme oaketi yaptım. Yıkaması kolay leke kalmıyor. Ciddi ciddi sızdırmıyor. Bu arada ben ebeyim ve bir ebe olarak bu pedleri ciddi anlamda öneriyorum. Kimyasal içerikli ve doğaya zararı olan kullan at pedlerdense yıka yıka kullan doğa dostu kimyasal içermeyen bu pedleri tavsiye ediyorum.

bir ay sonra

sinem bilindik markalar degilde boyle ucuz markalar daha iyi ben oyle gordum scarllett kullandim cok iyi orkidden bile iyi suanda la belle kullaniyorum gece olani memnunum

Mehnesefe ya bella en kotusu neden biliyomusun cunki ici pamuk ve takdigin zaman buzuluyo eziliyo ama molpedi takdiqinda parca qibi v olduqundan duz kaliyo

8 gün sonra
    11 gün sonra

Kotex gerçekten pamuklu 👍🏽