Olala vala dediğin gibi nişanlıyken benıde o sekıl kaldırdılar ama cok pişmanım dinlediğime. Bizde dublex oturuyoruz ama içten merdiven yok sadece yemekten yemeğe çıkıyorum yukarı. 2 senedir beraber oturuyoruz bi zaman sonra taamulün hıc kalmıyor, her dediği batıyor,bıkmış oluyosun cunku herseye karısmak istiycek,daha cocugun olunca kendi doğurmuş gibi davrancak. Ben hepsinden yıldım ve benden korkar ben fevriyim kimseyi dinlemem ve kimseden izin almam. Daha bugun oglum her agladıgında koşarak geliyor kucagımdan aldı dıye kavga ettim ve insaatımız başlayacak 2 sene sürcek sonra eşime dedim insaatımız başlamadı ve koskoca 2 sene beklemek istemiyorum taamülüm yok bak hergün kavga yeter yazın kıraya cıkalım dedim yazın tasıncaz allah nasip ederse. Yani dezavantajları bu sekılde, ben oglumu cok kıskandığım için hiçbir zaman ona bırakıp gezmedim cunku çizgifilm açar eline çikolata verir bitti😬avantajın bısey olduğunda al bak demen olur ama ben hiç yapmadım onu😊senın yerinde olsam aynı bınada oturmazdım ne kadar mesafe o kadar iyiiii en azından mesafeli olur cok da guzel olur