Delihatunnn Kizlar az once esim uykudan uyandi iliski istedi bende dedim tamam uykulu olmasina ragmen cok sehvetliydi bende ne spiral ne prezervatif yok geri cekilmeyle korunuyoruz 4 5 aylik oglum var ikinci gebelik istemiyorum ama tam bosalma anindaydim bana cekil dedi bende cekilmedim icime bosaldi cok sık emzirmiyorum ama dogumdan sonra da hic adet olmadim nolur hamile kalmazsin diyin essek kafam tutamadim kendimi ne yapicam simdi ertesi gun alamam cok pahali suan o durumum yok maas yerini bulali cok oldu iki gune de kapanmadan dolayi esim ise gitniycek dolayisiyla elimde olan 400 le bayrami cikarmam lazim akil verin napcam ben hemen kalktim lavaboya gittim afedersiniz comelip ikindim falan ama bu da cok guvenilir bisi degil
Zehramelekk Delihatunnn gonul isterdi hamile kalmazsin demeyi ama cok buyuk bi riske girmissin 2 3 hafta bekleyip test yap 😞
ZRaporu Delihatunnn böyle durumlarda acil spiral taktırabiliyorsun ama o da parayla yapabileceğin bir şey valla aklıma da bir şey gelmedi başka
deleted77 Delihatunnn gebelik riski çok yüksek kusura bakmada eşin sana diyene kadar kendisi çekilseymiş ya
ZRaporu deleted77 geri çekilme korunma yöntemi değil diye bas bas bağırıyorlar kidste burada herkes hala nasıl geri çekilmeyle korunmaya cesaret ediyorlar ben anlamıyorum. Bir kere erkeğe güven olmaz.
deleted77 ZRaporu annem kadın Doğum uzmanı geri çekilme ile korunmuş uzuun bir süre 😂 gerçekten işini bilen erkek dikkat eder ama ben burda görüyorum ki erkekler kadınları hiç umursamıyor anlamış değilim 🤷♀️ Birde bu hamile kalırmıyım sorusu böyle okuyorum 😳
Aybukeninanasi ZRaporu valla erkek işini biliyorsa hiç sıkıntı olmaz. Yok kaçtı yok anlayamadım filan boş 6 yıldır biz de geri çekilme ile korunuyoruz 1 kere bile kaçtı galiba şüphesi yaşamadık erkek kndini biliyorsa Allah istemedikten sonra hic birsey olmaz. Lafım size değil yanlış anlamayın 🙏🏻
ZRaporu deleted77 ya erkeğin işine gelmiyor ki o an zevkle içe boşalmak varken dışarıya boşalmak işlerine gelmiyor. En azından benimki öyle 😅
deleted13 deleted77 8 yıl geri çekilmeyle ve ara ara prezervatifle korunduk hiçte başımıza böyle olaylar gelmedi,annen haklı😂
Aysess deleted77 meraba yazınızı gördüm biseyler arastırırken dogum yaptıktan 35 gun sonra iliski oldu ice bosalma da oldu ama rahmim cok inceymis doktor demisti hamile kalma sansım yok dimi doktor ilac ic diye bisey demdi çünkü
deleted77 ZRaporu senin spiral var ondandır yahu 🙈 benimki dikkat eder ben pek sevmem o akma hissini flan implanon olduğu halde çokça dışa olur 🙈 annem diyoki ülkede en çok geri çekilme ile korunan bireyler var ama bu dikkatli umursayan erkekler için geçerli 🤷♀️
Kobranecla Delihatunnn cnm merhaba ben yıllar önce sağlık ocağında spiral taktırdım ücret ödemeden şimdi sağlık ocağında takmiyorlar ama yanlış bilmiyorsam devlet Hastanesinde ücretsiz takılıyor yıllarca o şekilde korundum tavsiye ederim
Nietzsche deleted77 canım çok haklısın. Ben daha hiçbir korunma yöntemini kullanmadım sürekli geri çekilme. Eşiniz doğru uygularsa başarı oranı çok yüksek
saripapatya deleted77 kiz cok merak ettim annen mi acaba senin kendi dogumunu yapti acaba 🤔 sahsen benim annem kadin dr olsa bende onu isterdim 😂
Panda deleted77 Benim eşimde dikkat eder içeri boşalmaz normal doğum olmağıma rağmen doktor 2yıl çocuk olmasın dedi çünkü çok kötü geçdi doğumum sanki aşağıdan ameliyyat oldum🤦Allah bir daha göstermesin kötü şeyleri düşmanıma bile arzulamam o derece yani😑
Denise Hamile kalma olasılığın çok yüksek, maddi manevi durumunuz yoksa ve psikolojik olarak hazır değilseniz ikinci çocuk için ne yapıp edin ertesi günü hap alın derim. Birinden borç isteyebilirsiniz basit bir konu değil
saripapatya Delihatunnn emzirme bir koruma şekli degildir. ‼️‼️‼️‼️ allaha kalmiş birsey bu saaten sonra yapabilcegin birseybyoknertesi hap haricinden. Benim arkadaşim 40i ciktikdan sonra öyle hamile kaldi
deleted77 saripapatya annem şu an emekli canım, benim tüp bebek birde üçüz doğumdu çok erken oldu fazla risk vardı doğumuma 5 doktor girdi tabiki biri annemdi 🙈
ZRaporu deleted_4033 canım riskli bir durum bence yani. Ben eşimle bekarken 4 sene geri çekilmeyle korundum fakat bazen ilişkinin ateşinden içime boşal dediğim oluyordu 😬😁 sonra fellik fellik ertesi gün hapı arıyorduk 😅 o yüzden bana göre bir yöntem değil 😂
deleted77 Panda çok geçmiş olsun canım bir arkadaşımında çok kötü geçti birdaha doğurmam diyo ama zman geçtikçe unutulur ☺️
deleted_4033 ZRaporu öyle ama spiral annem ve ablam taktırdı ikisinin vücudu da kabul etmedi aşırı kanamayla hastaneye kaldırdılar 😏 prezervatif desen ilişkide o hissi asla sevmiyorum hiç zevki olmuyor 😁 zaten eşim üç dört aya bir geliyor şuan sürekli birlikte değiliz bu yüzden hap ta kullanmıyorum 🤪 son çare geri çekilme kalıyor . Eşime de güveniyorum bu konu da kendini tutabiliyor .