Tugba21 Merhaba hanımlar burayı kayıt olmadan takip ediyordum ama başıma ilk defa bişey geldi ve kaydolup sizinle danışmak istedim. İki gündür kanlı akıntı geliyor akıntının içinde kan var bunun nedeni nedir sizce? Bide kasık ve vajina da ağrı var
Tugba21 Kobranecla hayır adetten çıkalı bir hafta olmuş tekrar adet olmuş olamam ve ilk defa böyle bişey oluyor dün abdest almaya giderken baktım akıntının içinde kan var orucum bozuldu bugünde aynı şey başıma geldi
Prensesannesi16 Tugba21 canım adetin biteli 1 hafta olduysa bu kan özür zaten orucun bozulmaz ve her namaz vakti abdest alıp namazını kılmam gerekir. Kanli akıntıya gelince 2 buçuk aydan beri geliyo Benim de ilk başta 1 hafta gedi durdu bi ara ve şuan hiç durmadan hergun bulaşıcı 2 doktora gözüktüm hiç bisey yok diyolar emziriyorum halta vermediler cogalmadigi sürece vericez deyip yolladilar
Tugba21 Kobranecla evliyim ama tahriş değil afedersin kendimi temizlerken akıntının içinde kan vardı birlikteydi. Acaba neden ?
Kobranecla Tugba21 yoğun gelmediği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum cnm ya adetine bı kaç gün kala desen yerleşme kanaması diye düşünürdüm ama adetin de yeni bitmiş
Tugba21 Sedacelik40 hayır yok hiç bişey kullanmıyorum ilişki sırasında da eşim prezervatif kullanıyor. Beyaz akıntım çok fazla var bu aralar