O kadar yoruldum ki artk kızlar bugun patladım.
Eşimde erken boşalma sorunu var bende bugun konuyu açtım bir çözüm bulalım diye eşim kaçıyor resmen konuşmak istemiyor seni anlıyorum diyor ama devamı gelmiyor bir çözüm bulalım diyorum 1 dk içinde bitiyor normal değil bende haliyle artk bu durumdan bııktm usandm telefondan başını kaldırıp yüzüme bile bakmadı yüz defa dedim bırak konusalım biraz sonra. Bana bağırdı çağırdı ben sustum artk nerde hata yapıyorum ben 😔😔
Eşimm
papatya02 sen çözüm yolları direk önüne sunsan konusalım demek yerine utanıyo olabilir cozum aramakla ugrasmak istemiyor olabilir hersey olabilir sen araştır şunu alalım bunu deniyelim yada doktora git desen direk cünkü seni anlıyorum demiş yapmıyosa sende yanasmasına izin verme zevk almadığım biseyi yapmak istemiyorum de mecbur kalsın cozum yolları denemeye zaten cinsellik tek taraflı degil sizi düsünmeyen isteklerinizi karsılamayan biriyle onun için birlikte olamazsınız ki
papatya02 sorununu kabul edemediği için seni bastırmaya çalışıyor .
deleted_4033 kabul ediyor biliyorumda diyor ama hiçbir çaba sarfetmiyor bir çaba göstermedikten sonra anlamasıda boş değil mi zaten
Rouge zaten artk öyle yapacam artk zoruma gidiyor beni bundan mahrum bırakıyor defalarca konusmama rağmen bana yoksa onada yok artk çözümler sundum doktora git dedim gülüyor saçmalama diyor
papatya02 Nasil bir sure erken bosaliyor?
Jeteks diye bı krem var onu al dene esin onu sürsün yarım saat beklesin uyuşturuyor bu da geç boşalmasını sağlıyor bizde onu kullandık
Sudamlasi canm inan dün gece yaşadık ilişki 1 dk ya oldu ya olmadı nasıl başladı nasıl bitti anlamadm bile 🙄
Hayat1810 yurt dışında yaşıyorum bakaym burda var mı
papatya02 eczanelerde satılıyor
papatya02 gercekden kisaymis benim esimde bazen hemen bosaliyor tam zevk alacakken bosaliyor
Sudamlasi yani bazen olur normal tabi ama en fazla 2 3 dk sürmesi bazen devam ediyor ama çok ıslaklık oluyor ben bisey anlamıyorm artk bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim oda biraz cabalasa ben neler yapmamda halinden hiç rahatsiz olmaması zoruma gidiyo
papatya02 benimde en sinir oldugum bosaldikdan sonra hemen kalkiyo bitiyor ben boyle kaliyorum ben tam zevk alcakken onunki bitiyor ben bisey anlamiyom
Sudamlasi sadece kendilerini düşünüyolar çünkü bizim bir duygumuz yok biz bitsek ne bitmesek ne ben ona dedim ama sen tek kendine çalısıyosun kızmak bir yana kırıldım artk veridği tepkiye bak sana konuşulmuyo bile bir lavaboya kaçtı bir. Sigara içmeye
OxyGenn ya bugün özel tartışmalara ne olduysa hata veriyor bir kaç kişiyle daha denedik şimdi yine denedim olmuyor
papatya02 onun için sprey var al almak isterseniz ismini yazarim, utanılacak bişey değil, bnm eşinde erken boşalıyodu hiç sorun olmadı bizde, ikinciyi yapıyoduk sürekli, eczaneye sor illaki vardır bişey dedim, eşinde çok anlayışlı ikiletmedi gitti aldı
seksileydi spreyin adı ne acaba
OxyGenn hepsine surmiyecek başina sürecek tabi zevk alıyor
seksileydi ilişkiye başlamadan önce mi. Sürmesi lazm ?