seksirella Eveligün yeni bı vücut çorabı aldım eşim sever böyle şeyleri bı gittim ilişki sırasında ses etmedi ama bitince tekrar yapicaktik eşim çıkar şunu hiç beğenmedim patates çuvalı gibi igrencmis bu dedi 🤣 oysaki kırmızıydı direk çıkardım attım 🤣🤣
Rouge seksirella merak ettim😂tamamen fileli ve kırmızı olanlar bana da patates sogan cuvalı hatırlatıyor haklı olabilir ama tabi nasıl olduğuna baglı 😂
seksirella Rouge vallahi öyle başka da var ilk defa sevmedi diğerleri de oysaki fileliydi demekki güzel değilmiş 🤣🤣🤣
seksirella deleted_4033 ilk başta baktı baktı bidaha baktı karanlıkta farkedemedi iş bitince bı sigara içip devam edelim diye ışığın altına girince aman yarabbim oldum 🤣 soyunda öyle gel yanıma nolur dedi 🤣🤣
seksirella deleted77 yok diğerleri çok güzel ama dediği kadar varmış gün gözüyle giydim aynaya baktım da bende beğenmedim o an bı karışıklık oldu sanirsam 🤣🤣🤣
seksirella KirmiziOjeli 🥰🤣 sorma nasıl bı zevksizlik yaptım bilmiyordum kutuda farklı içi farklı çıktı 🤣
Suna seksirella ben çok beyazım solaryuma girerim sık sık ben tatilde almıştık kırmızı hani şu yırtılanlardan ama eşim çok beğenmişti 🙈
seksirella Suna sorma patates çuvalı dedi 🤣 demekki pekte seksi değil diğerleri adam diğerlerini beğeniyor bı bunu beğenmedi demekki bunda bı sorun var 🤣🤣
Zeyneppppp seksirella yaaaa ben de aldım siyah renk giyiyorum ve senin yüzünden giydikçe aklıma gelecek patates çuvalı olayı teşekkür ederim 😂😂😂😂😂😂
seksirella ZRaporu sorma o an Allah Allah o kadar para vermiştim adamın zevki mı yok acaba dedim ama haklı 😂