Deleted6 eşim bilmiyor bunu eşim ilk sevgilimdi onunlada evlendik çok şükür onunla sevgiliyken biri bana kafayı takmıştı ama asla benden yana bişey yoktu .. neyse bu kişi de bizim çok uzaktan akrabamız bi gün evimin önünden kolumdan tutup zorla arabaya attı manyak kaçırıyor beni kilitledi kapılar ben çığlık feryat camlara vuruyorum insanlar bakıyor kalabalık her yer ama sorumsuz insanlar bi polisi bile aramamışlar yazıklar olsun ya öldürseydi beni .. rivada yazlığı varmış o tarafa gidiyor sana aşığım seni öldürürüm benimle evlenmezsen diye saydırıyor öylemi öyle tam yavuz selim köprüsünde trafik başladı o anda sessiz sessiz bekledim çünkü çığlıklarım fayda etmedi yalandan tamam özür dilerim bende seni seviyorum hadi kaçalım evlenelim kabul ettim dedim o anda ağlayıp bana sarıldı sarıldığı anda elimi arkaya atıp düpmeye basıp atladım arabadan oda çıktı o anda insanlar indi arabadan bi kargaşa o şekilde karakolluk olduk ailem geldi onlar biLiyor eşime söylemedim asla direk gider vururdu duyulmasın diye malesefki özür karşılığında ve biaha bana bulaşmaması sözü üzerine şikeyetimden vazgeçtim.. yıllar geçti ben evlendim oda evlenmiş ve iki kızı var birine cemre diğerinede ceyda koymuş hala sağa sola onu ömür boyu unutamam onun aşkıyla ölücem demiş malesef akrabalık olduğu için benimde kulağıma geliyor korkuyorum bi gün bi yerden patlak veririmi kafayı takıp bana bişey yapmaya kalkarmı ne diyim Rabbim karşımıza hep iyi insanlar çıkarsın ..