Kızlar benim karnımın altında sağ kısımda bir ağrı vardı dün gece adım dahi atmıyordum bugün ağrı sağ tarafıma geçti böyle kasılma gibi neden olabilir kan ve idrar tahlili yapıldı gebelik yok adetime 10 gün var aynı durumu yaşayan varmı

• Hira bunu yanıtladı.

Yrtkbr aynısı bende oldu hormonal testleri yaptım geçen hafta doktora gönderdim pazartesi günü ariyacak beni beni ağrım test yapmadan iki üç hafta önce oldu gitmedim doktora çok fena oldu sizin dediğiniz gibi gittim dedi enfeksiyon olabilir hormonal testleri yaptırdı iste pazartesi söyliyecek bana ve ben iki gündür soğan kürü deniyorum iki günde bile sonuç aldım tüm iltihap akıyor inşallah işe yarar sizde deneyin derim 15 gün deneyin sabah akşam aç karnına 6 ay ara ver tekrar adetin ikinci günü uygula

Hira soğan kürünün amacı ne canım?

Hira ben 1ay önce 1hafta içtim soğan kürünü tekrar içsem sıkıntı olurmu acabaa

1. Sizden bir meslehet almaq isterdim. Men iyirmi gundu evlenmiwem. son 3 gunde belimde agrilar var. sizce neden olur ?

Mirr Soğan kürü çok faydalı karın bölgesinde rahim de olan sorunlar kistler için birebir annemde yapmıştı kist olduğu için ve kist çok küçüldü kayboldu, yoksa bile sorun adetiniz için bile uygulanabilir bende düşünüyorum, yapmak isterseniz bir soğanı kabuğuyla birlikle dörde bölün suyun için de kaynatın sabahları için benim bilgim bu kadar aç mı tok mu bilmiyorum ama bir önemi yoktur heralde internette de olur zaten diye düşünüyorum😘

• Mirr bunu yanıtladı.

Aygun-Azeri salam mende bir aydi aile qurmusam ilk ay belim cox agridi aybasi gecikerse hamilelik vere biler .aybasi olarsa bedende hormonal deyiwiklikle elaqedardir.

Fidan menustirasiya gelenden sora olub ayin 10 nu 5 gun normal wekilde menustirasiya olmuwam. Agri ise 3 gundu bawliyib

Fidan bu arada Allah xowbext elesin sizide tezlikle sevindirsin In we Allah bizide 🥰

Aygun-Azeri cox sagol omrum senle biryerde .gelen menstatsiyani gozle onda gecikme olsa test et yoxla.ama esasen beden deyisikliyinden olur .yeni evlilierde en cox rast gelinem haldi.bezdnde hamilelikle musahide oluna biler.sadece calis cox yorma ozunu.menbir aydi helede agri var belimde biri dedi hamilelikdendi o yalnis oldu.coxuda dediki harmanal deyisiklikle baglidi.sizde cox guman hormonaldi ☺️Tezliklede hamilelikde olar insAllah

Gelen aybasini gozle gecikme olsa test al yoxla