Tugceclk7 😄 poposuna şaplak ennn sevdiğim 😄😄😄 boyle mıncıklıyorum tas gibi bnimkinden sıkı ve şekilli 😄😄 kari olsaydin seni kacirmazdim yawrum at gibisin diyorum sapığım bya🤭
deleted77 ebruli canım benim fav.hareketim yıllardır anneme babama da yaparım mıncıklama elleme vs. 😉 Sapıklık yada bir başkasına bakmak değil bizimki karıştırmayalım lütfen .
kedicikkk Hanmefendi en çok minnakıyla pat diye sürekli atarım elimi hatta bazen tozunu aşıyprum heralde açıttın diyo o şevkle nasıl elliyorsam 😂😂
Kis_masali ebruli ayyyy hep kendini bi yüksek görme merakı. Senden kimse görmeseydi yapmiycaklardi. Akıllarına gelmiycekti yani. Cok vasifsizsin yaaa😬😬
Kis_masali ZRaporu neyi var da ne bulastircak ya. Kim de bize bisey bulastircak😅 sadece yazmak icin yaziyo baska bisey yapmiyo
Kis_masali ebruli iyyyy igrencsin. Yorumlarini okuyorum da cekilecek dert degilsin. Allah kocana coluguna çocuğuna sabir versin ne diyim. Geldiler falan iyi laflar degil bunlar. Kendini geliştirmen lazım. Nerdeyse hep mahalle agziyla konusuyosun😟😟
ebruli Kis_masali igrenc olan sensinn begenmiyosaniz ne yorumlarima mudahil oluyorsunuz baksaniza isinize yokmu isiniz gucunuz her postta her yorumda benimle udrasiyorsunuzn @NaimeYilmaz hanim lutfen engeli tekrar getirimisiniz yada benden bu insanlari engellermisiniz ben hic birine yazmadigim postlarina yorumlarina mudahil olmadigim halde ugrasip duruyorlar bilemedim babalarinin plaformumu burasi sanki herkez herseyde ozgurkenn @Olivetti @Rouge @Suna @deleted77 @ @deleted13 Kis_masali @Nietzsche @Deleted6 @ZRaporu bu sahislar benimle ugrasiyor baska isleri gucleri yokmu yaa