deleted13 Eşiniz monoton bir yapıya mı sahip bilmiyorum ama biraz ilişkinize heyecan katın cinsel dürtüleriniz harekete geçebilir belki☺️
Emine_2430 deleted13 aksine eşim ilişki konusunda çok heyecanlı ve istekli sıkıntı bende maalesef benim aklıma gelmiyor hiç bir zaman
Emine_2430 Bitkisel kür karışım falan bilen varsa yazsın emzirdiğim için ilaç falan kullanamam.bende istek oluşması için
Emine_2430 Olivetti nasıl beceriyorsun ya ben niye yapamıyorum bende istiyorum var mı taktik sen de de
Safiye_nur_kaplan1 Catwoman bende doğumdan sonra felaketti eşim askerden gelmişti bide baya tartışıyorduk hergün ama çok şükür geçti ama şuan
Catwoman Safiye_nur_kaplan1 nasıl düzeldi? Bir de kuruluk problemi var mı sizde de? Onu cözsek gerisi gelecek gibi ama
Emine_2430 Olivetti bence de en doğalı o zaten ama eşim anlamıyor ki beni bilerek yapıyorsun diyor ben istemezmiyim onu mutlu etmeyi ama gelmiyor istek
Olivetti Emine_2430 istek artırıcılar kullansan . Genel olarak mı isteksizsin mesela tahrik edici bi video görsende mi gelmiyor