Ogzns o da çok sorumluluk sahibi biri özünde biliyorum eminim. Aslında sevdiğine sadık Bi adam olduğuna da eminim. Sadece kafası çok ama çok dolu ve karışık. Geleceğe yönelik şuan tek Bi planı yok.. Belki evleneceğim kadın kim onu bile anlayamıyorum kafasında. Belki hala yeni tatlar denemek istiyor veya seçmek istiyor alternatif olarak diğer kadınları da eş olarak nasıl olur diye denemek istiyor bilmiyorum inan bana.. Sana geri nasıl döndü sen o süreçte neler yaptın sessiz mi kaldın biriyle oldun mu bunu belli ettin mi ara sıra aradı yazdı mı sen nasıl tepkiler verdin çok ama çok merak ediyorum.. Ama inan bende geleceğimi bilmiyorum.. Şuan net değil ama çok fazla dobra, açık açık şuan kimseyle Bi gelecek planım yok diyebiliyor bana, üzüleceğimi bildiği halde yalan söylemiyor.. Silmedi beni hiçbir yerden sessiz kaldı, ben beni istemeyen birini daha fazla rahatsız edemem dedim ve gittim o da sustu… Napacağımı bilmiyorum beni isteyen ciddi evlilik fikri olan Bi adam da var şuan aşırı değer veren aile kurmak isteyen ve çok sadık kalacak Bi erkek. Beni el üstünde tutan.. Ama içimde ki seste ileride sana geri dönecek o diyor. Ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum…. Çok acı