Senenekimsem Kızlar ben esime çok Ağır başlı davranıyorum o bana sırnaşıyor bende ona ayak uyduruyorum ama ben ona aynı şeyi yapınca itiyor beni hoşuna gitmiyor siz nasıl davraniyosunuz ben nasıl yaklascagimi sasirdim Hep ağırdan mi aliyim napim ben bu adama
ZRaporu Senenekimsem balık burcu erkeğini bilmiyorum ama öncelikle şunu sorayım eşinizin neden böyle davrandığını sordunuz mu ona?
bekareeksidortace Senenekimsem Bence bu durumun burç ile ilgisi yok. Karakter ve yapıyla ilgili. Eşim balık burcu ama kendisinde anlattığınız gibi huylar yok. Yeri gelince sırnaşır, yeri gelince ağırbaşlı olur. Ben de aynı şekilde davranırım. Bu bana olan tavrını değiştirmez. Birbirimizi tamamlamaya çalışırız
KirmiziOjeli Senenekimsem burçla alakası yok eşim balık burcu dediğiniz gibi kaçma olayı falan yok partnerinizin karakteri bu dengesiz diyeceğim ama kızabilirsiniz 😅 böyle küçük hesaplar ilişkiyi yorar kendisine anlatın bence
Senenekimsem Rouge itiyor derken fiziki olarak değil böle ilgilenmiyor sıkılıyor hemen ama ben yaklaşmayıp uzak dursam dibimde bitiyor hemen öpüyor sarılıyor ama hep böle çizgi halinde de olmak istemiyorum anlamadim gitti yani
Senenekimsem ZRaporu hayır sormadım çünkü mantıklı bi cevap vermicegini biliyorum ne alaka ya diyip susar
Rouge Senenekimsem ben de cözemedim kaçmak mı lazım yani hep öyle anlıyosa öyle yap ve ona sor bence belkide bikaç kere bisey olmustur morali bozuktur öyle davranmısır sormadan bilemezsin
Senenekimsem KirmiziOjeli ya dengesizden ziyade zor seviyor galiba bide kendide normalde aşırı ağır başlı bi insan yılışık hareketlerden nefret eder bende dozunu kaçırınca herhalde o yüzden ole davranıyor
bisadekahve Senenekimsem burçlarla bu durumun bence alakası yokbizim ilişkimizde ben balık burcuyum içgüdüsel olara belki daha farklı yorumlayabilirsiniz ama ben eşime sırnaştığım da oda bana öylenolsun isterim 💁🏻♀️