Arkadaşlar eşim tam boşalacağı an penisin başını sıkıp meninin dışarı akmasını engelliyor etrafa bulaşmasın diye daha sonra peçeteye bırakıyor bunu sizin eşinizde yapıyormu ben zararlı diye düşünüyorum sürekli ikazda ediyorum ama bazen bulaşmasın etrafa diye yapıyor eşiniz yapıyormu böyle

yenigelin0 Benimki de yapıyor bunu hatta ben çoğu zaman soruyorum ne anliyosun oyle diye tuvalete gidip birakiyor bizimkide yani o anlık degil ama ileri yaşlar için bi sıkıntı olur mu bilemedim

yenigelin0 hic duymadım zararı olabilir gibime geliyo bosver bulassın de ona ya

Benim bildiğim boşalma hissi gelince bile uzun süre tutmak zararliyken eşinizin tam o anda tutması bence de zararlıdır

Olivetti ah oliiii güldürdün beni tövbe tövbe 😜,
      @yenigelin0 bencede zararlıdır çoğu erkek onu pis bişey olarak görüyo ve uyaniyo, yeni evlisiniz sanırım, onu dışlamayacaginiza onu ikna edin , pis yada kötü bişey olmadığını içine sindirmeli

yenigelin0 yani öyle yapacağına peceteyi yakının da tutsun geleceğini hissettiğinde eline alsın peçeteyi yada sizin göbeğinize yada o an hangi pozisyonda iseniz uygun bir yere bırakabilir sonra da siler yani ne olacak sanki iyice cıvık su mu bu her yere sıçrasın hem zararlı da olabilir olmasa bile eşinizin o an ki zevkini kısıtlıyordur belki de bu durum

yenigelin0 öyle yaptığında gerçekten zevk alıyor mu sonuçta erkeği rahatlatan o boşalma hissi. Yani kimse onun müptelası değil ama bi peçeteye veyahut sizin uygun gördüğünüz bir yere boşalabilir tuvaletini sıkmak bile sakıncalıyken bunu sıkmak ileriki yaşlarına eziyet olur

Panda aynen çok seviyorlar😂acaba uğraş falan çıkmasın diyemi 😂

Bisaniye yok acımıyormuş hatta bırakırken tekrardan boşalma hissi veriyormuş

Nietzsche kız ben anlamadım korkuyorum bir yerine bişeu olacak mazallah lazım o bana 😀😀

Rouge diyorum daha yaptırmıyorum zaten ama merak ettim diğer erkeklerde varmı diye

deleted13 temzilik konusunda iyidie ama takıntı derecesinde değil cinselliktede öyle yok midem bulanır şeyleri yok