Merhaba hanımlar karma akneli siyah noktalı cildine madecassol krem kullanıp memnun kalan var mı bekar görümcem için soruyorum çok dert ediyor aslında fazla değil ama takmış durumda 🙈 önerilerinizi beklerim 😍

Suna benim ablamın cildi yağlı o kullanıyordu ben ondan görüp aldım kuru ciltlerde kullanabiliyor yan etkisi olmayan bitkisel özlü bir krem bu nedenle emziren ve hamile anneler de kullanabiliyor. Kardeşiniz akne izlerini yok etmek için kullanmak istiyor anladığım kadarıyla kullanabilir yan etkisi olmaz internette biraz araştırın ameliyat izlerini bile düzenli kullanımda yok ediyor.

• Suna bunu yanıtladı.
    • Suna bunu beğendi.

ZRaporu teşekkürler 🤗 çok yağlı cildi yani iyi gelir o zaman bir denesin çok takmış durumda cildi pürüzsüz yapıyor yazıyo falan ben pek inanmadım açıkçası çokta uygun fiyatı diye

Suna dr bana akela jel diye bir krem verdi. O cok iyi oldu geldi sevilcelerime ve soyah noktalara.

Suna bende kullandım aktif sivilcem yokken iyi geliyordu yuzumu beyazlattı ama bir tane sivilce cıkıpta surdugumde daha cok cogalttıyordu şimdi acnelyse krem aldım işe yarıyor bende sivilcelerimi yoketti ama yuzundeki ölü derileri döküyor sürekli soyuluyor kremi kullandıkca eger dısarı cok cıkmıcaksa guzel bir ürün leke giderici etkiside varmış leke konusunda daha o aşamaya gelemedım 1 haftadır kullanıyom ama sıvılceye iyi geldi

• Suna bunu yanıtladı.

Suna etkili bir krem evet ama icinde kortizon var canm oda deriyi inceltiyor haberin olsun ona gore kullan haftada bir falan bu seferde cildin hemen tahris olablir 😊

Kimsemkimimyaw yaaa kortizon mu var 😱 Benin kullanmiycam görümcem çok istiyor ama kortizon varsa aldırmam teşekkür ederim 😊

Ceren1234 siyah nokta da gider düşüncesinde 🙄 ama sivilce mi çıkartıyor

Catwoman kortizon değilde farklı Birşeydi canım hatta eczacı arkadasım anlatmıştı göğüs ucu kremlerinde kullanılan ama emzirmeden önce yıkanması gereken bir madde diye

Madecasol kortizon değilde ağır bir ürün olduğu için en ufak birşeyde bile fazla elinizde bulundurmayın diyorlar eczane ile konuşup kullanmaya başlayın

Suna gano excel keçi sütü ve şeffaf sabunu kullansın

• Suna bunu yanıtladı.

deleted77 anacım bende diyorum yüzüme noluyo deri altında iltihap birikiyo sivilce gibi ama baş vermiyo. Emziriyorum içeriği kötü değil diye bulayip duruyodum yüzüme ayyy daha tövbe😂