Sananebe Yapmani önermiyorum eyer yapacaksan Duş almadan önce yap, ve öyle Boy Abdesti al. Bilmeyenlere de söylemek isterim Cünüp gezmeyin 1 Namaz vakti bile Öyle geçirmemek gerekir(Kilsaniz da Kilmasanizda). Yapiyorsanizda Lütfen Hem Sağliğiniz hem Abartmamak Açisindan Her Hafta 1-2 defa Yapin. Bu arada lütfen Duş başliği ile yapmayin çok su israf ediyoruz çok Günah, Afrika’da yer Yil Maalesef ki 5,000,000 Milyon Kardeşlerimiz Susuzluktan Ölüyor. Hesabini veremeyiz.. farklı bir şey söylemek istiyorum Kardeşlerim Din kardeşi Olduğumuz için söylemeyi seviyorum(yaşça yüksek bir ihtimal benden biraz büyüksünüz) lütfen Hergün Biraz su ve Yiyecek yemek yani evinizde ne varsa Sokaklardaki Hayvanlar için birakin eyer alişmasinlar diyorsaniz lütfen evinizin biraz uzağina birakin Yüce Allah’in sessiz Kullarina Sevap İşlemiş olursunuz. Bir Kadin varmiş Geçimini Kendini Satarak yapiyormuş, birgün Çok Susamiş bir Hayvana Su verdiği için Cennetlik Olmuş. Ve bir Kadin varmiş İbadetlerini yerine getiriyormuş İnançliymiş fakat bir Kediye yemek vermemiş, Zulm etmiş Kötü Davranış diye Cehennemlik Olmuş. Lütfen Elinizden Geldiğince Yardim Edelim. Herkez iyi günler Allaha Emanetiz