dhR-34 sizin için gerçekten çok üzüldüm ben evli değilim ama bende Kilolu bir İnsanım. İlk önce Lütfen Kendinize kötü şeyler Söylemeyi birakin, Eşiniz sizle olmak İstemiyorsa İnşAllah Pandemiden Sonra Bu Corona Olaylari Bittiğinde Eyer kendi Paranizi Kazanabileceğiniz bir işiniz varsa boşanin. Belki Ayrilirken çok caniniz Yanacak Fakat Böyle olmasi daha Doğru size Kötü Davranan, sizi Aldatan Biriyle Olduğunuz Sürece Hiçbir Şekilde Mutlu Olamazsiniz. Sevgili Ablacım Sen Zaten çok Değerlisin o Senin kiymetini bilmiyor diye kendini Suçlu hissetme. Allah bağişlasin bir Evladiniz da olmuş, Kötü bir Aile Ortaminda büyümesi çok Kötü olur. Size Tavsiyem dediğim gibi İnşAllah bu Pandemi Süreci Bitsin Eyer Kendi İşiniz varsa zaten Ayrilmanizi Öneriyorum fakat Çocuk için şimdi Çocuğunuzun da size çok ihtiyaçtı var Nasil olacak bilmiyorum Rabbim yardimciniz Olsun, Lütfen Güçlü Durun Evladiniz biraz büyüyene kadar Sabredin ve İnşAllah kendine bir iş bulun, Sonrada Kocanizla Boşanin. İnşAllah Bir Doktora görünün bende Kilolu Olduğum için Sağliksal Sorunlar yaşiyorum İnşAllah Bu Kilolari verebilirsiniz Sağliğiniz için. Rabbim Yardimciniz Olsun Yüce Allah’a Dua Edin Ablam, Kendinize Güvenin Vakti geldiğinde(Çocuğunuz Kreşe gidebileceği, İşinizin Olduğu) bir Zamanda Eşinizi Karşiniza Alin ve Böyle devam Edemeyeceğinizi söyleyin Sorunlarinizi Çözmeyi Öner’in fakat yanaşmiyorsa Boşanin. Lütfen Allah korusun Tehdit etme Yada Size Çocuğunuza Zarar vermeye Kalkişma ihtimali varsa Ailenize(Baba,Abi yani size destek verebilecek Sevdiklerinize Durumu Anlatin Tedbir olarak) olasi bir Kötü durumda Çoçuğunuzu Alin ve ordan hemen Uzaklaşin ve Ailenizin yanına gidin. Lütfen Konuşmadan önce iyice düşünün bir Anlik Sinirle Ani Şeyler söylemeyin iyice düşünün. Rabbim Yardimciniz Olsun Ablaciğim İnşAllah bu zor Günleri Hayirlisiyla Atlatirsiniz. Yüce Allah her Kulunu çok özel Yaratmiştir, tüm dünya Toplansa Yüce Allah’in bize verdiği 1 saç Telini veremezler. Sen çok Kiymetlisin Kiymet bilmeyenler yüzünden Kendini kötü hissetme, Kiloyu da İnşAllah Sağliğin için daha iyi hissetmen için verebilirsin Amin. Kocanizi Çok Sevdiğinizi Zannediyorsunuz Fakat ona Takintilisiniz onsun Olabileceğine inanamıyorsunuz ama başarabilirsiniz Ablam Size kötü davranan biri sizi Yaşadiğiniz Süre Boyunca Ağlatacak Üzecekse Ayrilin evet çok zor ama İmkansiz Asla değil. Allaha Emanetsiniz Rabbim Hayirla Sonuçlandirsin Amin Rabbim Evladinizi bağişlasin Öpün bal Yanaklardan benim için❤️😊😊 sevgiler