Agustosbocegi Arkadaşlar ben 3 aylık evliyim. Ama eşim hem ruhsal olarak hasta. Hemde sapik çıktı. Ben ondan boşanma davası actim. Ama duaya çok ihtiyacım var. Rica etsem sizden bana fetih suresi okuyabilir misiniz?
deleted77 Agustosbocegi canım sapık derken +18 videoları yazıyordun onu kastediyorsun sanırım birde dua niçin acaba
Agustosbocegi Kis_masali Evlendigim beri kızlara chat sayfalarından yazıyor. Üstüne çıplak foto ister. Kızlarda yollarsa ona para yolluyor. Hatta o kızla daha samimi olursa duşta görüntülu birbirlerini tatmin eder. Benim ise yapiyor. Çünkü eşim mastürbasyon a alışmış. Benim rizkimi başka kadınlara harciyor
Agustosbocegi KirmiziOjeli Görücü usulü oldu. Ve sorunlu olduğu için aile beni 2 hafta nişanlı bıraktı. Hemen evlendirdiler. Bende evlenince farkettim
Birbeyazorkide Hazir böyle bir post acilmisken bende dua istesem 👉🏻👈🏻 Yarin son final sinavim var bu sene son senem bir iki cümle de olsa dua etseniz cok makbule gecer ❤️
KirmiziOjeli Agustosbocegi kendi pislik ailesi daha pislik ne halt olduğunu bildiklerinden elin kızın başını yakmışlar reziller
Prensesannesii Agustosbocegi Allah yardımcın olsun canım benim Rabbim refaha çıkartsın seni inşallah 🙏🥰