deleted_4033 Bosverrr_111 özel mesajlaşma olsaydı atardım 🤣🤣🤣isteksiz adama tiple felan olacak iş değil ya içten gerekiyor bu ☺️
deleted_4033 seksileydi öz güven sorunun var sanırım 😕 eşinin demesi önemli değil ki sen kendin yapıyorsun sexsi olduğumu düşünmüyorum diyorsun . Niye böyle düşünüyorsun 🤷♀️
seksileydi deleted_4033 seksi değilim çünkü, özgüven le alakası yok bnce, Çocuk yüzünden bakamıyorum kendime, yemekti temizlikdi bı anda akşam oluyo, bilmiyorum ya kafam allak bullak, eşimle çok büyük sorunlarım var canım da istemiyo seksilik falan açıkçası.
Meryemali Bosverrr_111 sessiz no ses yanimizda biri olsa anlamaz o derece 🤣🤣 ben son zmanlaeda ses cikartmaya basladim ama 1 aydir cok isteksizim adamin işini goruyom yeter tatildeyim 1 aydir.
M2h2 deleted_4033 vay anasını bemiö ki normal de de konuşmaz sex anın da da konuşmuyor bu kadar söyleyen nası dillendiriyon kızz 😂🤦♀️🤦♀️
deleted_4033 M2h2 biraz kadından biraz da adamın karakterinden sanırım 😊 özel bişey yapmadım daha önceleri zaten telefondan yaparken çoğu şeyi yazardık zevke getirmek için şimdi ise yatakta söylüyoruz insan daha çok ateşleniyor 😅
Sedaa Bosverrr_111 eşim hic konuşmaz, inler,bağırır sadece, bende ayni sekilde 😂😂 ama ben bazen hızlı hızlı,yavaş, sert yap aşkım gibi kelimeler kullaniyorum o kadar. Ama o işi bitirdikten sonra popoma vurup ne fena karısın der 😂
propofol Olabildiğince argo konuşuruz ilimizi de tahrik eder 😂 açık açık yazmaya gerek yok herkes anlar heraldr bi arkadaş da gayet açık yazmış zaten o tarz şeyler :)
Mirinda Ya benim eşim normalde o kadar çom konuşan bi adam ki illalah ederim ama sex yaparken konuşmuyo ya çpk istiyorum bazen konuşur ama duygusal şeyler işte seni seviyorum iyiki benimsin gibi onuda seviyorum ama argo konuşsunda isterim ya normal hayatta da çok kullanmaz zaten ama seks yaparken söylese hoşuma gider inlerin bağırırız o kadar e bende kalkıp bana or…de diyemiyorum ne tepki vercek bilmiyorum😂 bigün otururken gidip beni s.kmeni istiyorum diycem dayanamayıp ama nasık tepki vericek korkuyorum ya😂
Mirinda deleted_4033 hahahahahahhaha doğru valla😂😂😂 ya ne biliyim hoşuna gidermi bilemiyorum ya herkes her şeyi sevmez sonuçta fantezilere açığız normalde çekinmem ama bu konuda çekiniyorum
Kiki Mirinda ya sana çok katılıyorum biliyo musun 😅 biz de en fazla seni seviyorum, iyi ki benimsin, çok güzel, devam et bunlar söylenmiştir. Küfürlü argo bişe desem adam şoka girer heralde sanki hoşuna da gitmez gibime geliyor 😅 o da birden öyle şeyler söylese dikkatim dağılır sanırım tüm isteğim kaçar hoşuma gitmez gibime geliyor. Bi tuhaf 😅 biz daha çok romantik 😅