• +18
  • Resmen bıktım artık..

Merhaba kızlar 4.5 senelik evliyim. Artık çok yoruldum bunaldım. Yurt dışında yaşıyoruz 2. Oğlumu Mart ayında kucağıma aldım. Söyle başlayım eşim yerine göre iyidir ama ne olursa olsun sinirini benden çıkarır çocuk düşer sinirini benden alır iş yerinde birsey olur sinirini benden çıkarır sürekli surat asık 5 karış konuşmaz doğru düzgün muhabbet etmez adam gibi karı kocalık ilişkimize gelmiyorum kardeş gibiyiz resmen kendimi artık bu evde hizmetci gibi hissediyorum çocuk bakmak ev işi yemek yapmak sadece bunlar. Güzelce konuşmayı denedim ben normalim ne var bizde hastamı oldun niye trip atıyorsun doğum yaptın senin sinirlerin mi bozuk. Sürekli böyle sucu bana atıyor. Doğum sonrası aldığım kiloların hepsini verdim fazlalığım yok yani olabildiğince kendime bakıyorum küçük bebekle ama destek görmem gereken yerde köstek oluyor resmen ailelerimizden uzaktayız burda tek başıma doğum yaptım tüm sorumluluk bende. Ama o asla bana birşey hissettirmiyor 2 güzel lafı dahi ağzından cımbız ile alırım o derece uzak duruyorum farkına bile varmıyor. Artık çok sıkıldım bu ilişkiden napmalıyım bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ Ha sorsan beni çok sever çok destek olur. Bana akıl verin kızlar. Çünkü ben artık soğumaya başlıyorum.yani evlilik hayatı değil öyle hissediyorum.

Bayanpozitif okurken yoruldum .. Allah kolaylık versin. Ben sabredemezdim böyle bir adama .. ama sen belli ki sabırlısın ve seviyorsun. Gğzelce konuş çeki düzen versin kendisine diyeceğim ama Kimseyi değiştiremeyiz malesef 😒 ne kadar konuşsan da eşin de değişmeyecek .. değiştirmeye çalışırken kendimiz değişiyoruz karşımızdakine ayak uyduruyoruz ..

Bayanpozitif kilolarına vermen kendine bakmanla ilgisi yokki yani hicbisey tek taraflı degil ne olursan ol karsıdakinde tık yoksa yoktur değişmez. seni stres topu bellemiş allah sabır versin .konusmussun daha ne yapabilirsin ya sende umursamicaksın ya kopucaksın böyle kendini yıpratıyosun sadece.seni seviyor olabilir ama ilişki rengini kaybedince zor ya birini değiştirmek daha zor

Olivetti bilmiyorum ayak uydurmayacagim artik nereye Kadar boyle devam ederse oyle olsun. Ne Kadar sevsemde kendi evimden sogudum icten ice uzaklastigimi hissediyorum.

Rouge Sadece kuru sevgi de ne bileyim nereye Kadar goturebilir ki artik sessizleşmeye başladım konuşmak dahi istemiyorum sabır sabır ede ede iyice koptum. Hergün surat asılacak kızılacak bir konu buluyor. Gerçekten stres topundan farkım yok

Bayanpozitif ya sen böyle diyince cok üzüldüm buarada aslında gerçekten kötü niyetle stres topu demedim yani stresini senden cıkaramaz ve öyle degilsin de o anlamda. kusuruma bakma lütfen🌸 seni üzmesine izin verme .sinirlerinin sebebi sen değilsin böyle birine nasıl katlanılır ki.sen ona aynısını yapıyo musun .ikinizin birbirinizle ilgilenip destek olup sinirlerinizi sıkıntılarınızı birlikte atmak,gogus germek yerine sana yüklenemez

Rouge yok dediğiniz çok doğru gerçekten beni kendine göre stres topu görmüş ne zaman öfkelense kötü birsey olsa nefes alsam azar yerim yani o derece. Ben sakin bir insanım sinirlensem dahi kendi içimde yaşarım kimseye yüklenmem tam zıt karakterleriz.

Bayanpozitif olması gereken senin gibi en azından sürekli yakınımızdakinden cıkaramayız sinirimizi. hele ki sabahtan aksama kadar üzerinde sorumluluk olan cabalayan üstüne bir de eşini düsünen evliligini düsünen kadından. Sende sakin kalma söylemelisin yaptığını gorsun hoş bisey mi

Bayanpozitif ya bu erkekler neden ellerindekinin kıymetini bilmiyorlar hayret ya.illa bişiyleri kaybedicek ya da değiştiricekler. Çok mu mutlu olacaklar böyle. Kadın soğusa daha mı iyi yani. Bence siz yolun sonuna gelmiş artk geçiştirilemeyecek kdr bıkmış görünün. Ki öyle de sanırım. Unutmayın biz kadınlar çok uğraşırız vazgeçmeyiz. Ama vazgeçtik mi de geri dönmüyoruz. Erkekler gibi dönemiyoruz maalesef en azından ben öyleyim. Hakkınızda hayırlısı inşallah herşey yoluna girer

Bayanpozitif yurd dısında aileden uzak yasamk yeterınce yorucu esınde öke olması kötü allah sabır versın bol dua et düzelsin iliskiniz nerde yaşıyorsun bende yurd dısındayım anlıyorum seni