Nietzsche Olala neden aldatayım, aldatmaya kalkıyorsam eşimi sevmiyorumdur ,aramızdaki her şey bitmiştir. O yüzden ayrılırım gider kimle olmak istiyorsam olurum. Aldatanların kafasını hiç anlamıyorum
Kirpapatyasi Nietzsche bende senin dediğini hep esra eroldaki kacan kadınlara diyorum kaçıyorlar daha sonrada işte dövüyordu ilgisizdi sevmiyordu bende kaçtım diyorlar madem öyle boşan öyle git
KirmiziOjeli Olala ben de ne aldattım ne aldatıldım şükür yani eşimle olan zaman diliminden bahsediyorum tabii 🤣 yanlız aldatanlar illaki vardır bunuda burada gelip evet kocamı aldattım demezler ki kadınların erkeklerden daha fazla aldattığını düşünüyorum sadece yakalanmıyor kadınlar 😅
Olivetti KirmiziOjeli bende öyle düşünüyorum kesinlikle kadınlar daha cok aldatıyor ama Zeki olduğumuz için yakalanmıyoruz 😁. Eşimi asla aldatmadım orası ayrı . Ama kocasını aldatan cok kadın gördüm .
Olivetti Nietzsche bunu burada tartışırsam gelecek linçler karşısında beni askıya almak durumunda kalırsın ve bu bizi çok üzer 🥲🥲🥲
KirmiziOjeli Olivetti ben de çok gördüm kadınlar daha zeki ve ayrıntıcı o yüzden genelde yakalanmıyor erkekler salak illa bi açık veriyor 😅
Nietzsche Kirpapatyasi aynen madem başkasına gidecen boşan git. Hem ayranım döklmesin hem . ….. o hesap
Olivetti KirmiziOjeli kadınların genelde kendi çaplarında sebepleri oluyor aldatmak için . Vicdanımızı rahatlatmalıyız illaki 😂. Ama erkekler bir anlık heyecan için yapıyorlar sonunu başını düşünmeden ya Allah giriyorlar olaya 🤣
KirmiziOjeli Olivetti aynen tabii ki hiçbi açıklaması olamaz ama kadınların genelde cidden sebebi oluyo ya ilgi açlığı ya cinsel doyumsuzluk falan erkeklerin sebebi belli 😅
avokado_sever30 Hiç hoş birşey değil aldatmakta aldatılmakta allahım yaşatmasın böyle şeyler eğer o niyete girdiysen ayrılmalısın kimseyi bu iğrenç ilişkiye sokmamalısın