Rouge Ariel22 umarım kendi işini kurarsın benim de bu sene bitse tamam sonra 1 send hicbisey yapmicam
Tosariktospa Anonimm Merchandiser ama şimdi ev hanımı anne 😅 Ama bu ay sonu yeniden başlıyorum bakalım 🙈😁 Bu sefer migrosa 😬
Cemrerana deleted77 canım sanırım sende benim gibi alanından farklı olarak sağlığa ilgi duyuyorsun bende bu yıl ikinci üni başlamayı düşünüyorum sağlık bil. Fak istiyorum senin bölümün nedir
Cemrerana Anonimm fen bilimleri öğretmeniyim hamileliğme kadar yaptım şu an oğluşumla ilgileniyorum 🥰
deleted77 Cemrerana hayır canım sağlıkçıyım ama bana göre değil o yüzden süresiz ücretsiz izindeyim şu an mimarlık okuyorum
Cemrerana deleted77 ben çok heveslendim annem ebe hemşire emekli şu an ben ikinci bi yüksek öğrenim okumak istediğimi söylendiğimde bana sağlık önerdi zaten ilgimde vardı
deleted77 Cemrerana benim annem kadın Doğum uzmanı bana hep dedi sağlık okuma sevmezsin diye ama çok istedim sonra çok pişman oldum senin ilgin varmış inşallah istediğin meslek sahibi olursun 😍